Korkunun faydası yok ki canım, yarın da gelmezse kan tahlili yaptır.Korkuyorum kanda çıkmazsa diye. Acaba benim gibi olan varmidir
Bende aynı durumdaym cnm bnmde 4 gün geçti testler hep negatifKizlarrr yok mu benim gibi bekleyennnn....
Beklemek cok zor yaBende aynı durumdaym cnm bnmde 4 gün geçti testler hep negatif
Hala adet olmadım bekliyorumBenim arkadasim kanda hamilelik testi yapip hamileligini ogrendigi halde testte cikmiyor demisti.
İnsallah hamilesindir ama belki adetinde gecikmistir
benimde bu ay 1 hafta gecikti öyle geldi malesef umarım senin ki hamilelik sebebiyledir ama şunu da düşünmek lazım bu ay sadece ben değil baya kişi aynı durumu yaşadı mevsim geçişi olduğu için etkiliyor sanırım düzenimiziHala adet olmadım bekliyorum
11 gun gecti ama idrar testleri hep negatif sanırım mevsim Geçişibenimde bu ay 1 hafta gecikti öyle geldi malesef umarım senin ki hamilelik sebebiyledir ama şunu da düşünmek lazım bu ay sadece ben değil baya kişi aynı durumu yaşadı mevsim geçişi olduğu için etkiliyor sanırım düzenimizi
Bende korkuyorum gitmeyeBenimde negatif idrar testlerim...
Bende korkuyorum gitmeye
Benim iki gündür karnında ağrıyor ama bir Türlu gelemediPeki sende de hep hastalığın gelicekmiş gibi bi his var mı? Bide ben inanılmaz tatlı yiyorum bugüm 10. Hurmam
Benim düzenlidir ama bu ay 11 gun gecti gitmedim doktoraBenimde 4 gün geçti idrar testi negatif regle rim düzensizdir ama sizce doktora gitmelimiyim