Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
24 saatlik idrarda mı baktılar bu değer çıktı.
çok yüksek bir değer değil.
eğer 30 üzerinde çıkarsa ileri böbrek tetkikleri istenebilir
şeker hastalığınız varsa ihmal etmeyin. böbreklerin süzme fonksiyonunda bozukluk olduğu anlamına geliyor bu
ama sizinki yüksek bir değer değil.
24 saatlik idrarda mı baktılar bu değer çıktı.
çok yüksek bir değer değil.
eğer 30 üzerinde çıkarsa ileri böbrek tetkikleri istenebilir
şeker hastalığınız varsa ihmal etmeyin. böbreklerin süzme fonksiyonunda bozukluk olduğu anlamına geliyor bu
ama sizinki yüksek bir değer değil.
cevap yazdığınız için cok cok teşekkür ederim, bebek istiyoruz eşimle, bana bu degerın yüksek olması durumunda kesınlıkle ve kesınlıkle bebek kayıpları olunacağı soylendı, proteın dıyetı yapmalıymışım.yarın hemen doktora gıdıyorum. tekrar teşekkür ederım :)
cevap yazdığınız için cok cok teşekkür ederim, bebek istiyoruz eşimle, bana bu degerın yüksek olması durumunda kesınlıkle ve kesınlıkle bebek kayıpları olunacağı soylendı, proteın dıyetı yapmalıymışım.yarın hemen doktora gıdıyorum. tekrar teşekkür ederım :)
rica ederim.
şeker hastasıyım ayrıca böbreklerimde fonksiyon bozukluğu var ileri derecede.
ve hamileyim:) korkma, sen önlemini al yeter.
değerin öyle yüksek bir değer değil. ama araştırmada fayda var. böbrek şakaya gelmez.
geçmiş olsun.
bu arada ozur dılerım tam cevaplayamadım hayır TİT değil, ben gebelik testı vermıstım doktorum ıdrar testımı de ıstedı, eve geldım bas donmelerım yüzünden netten sırası ıle sonuçlara bakınca doktorumla da görüşemediğim için buradan konu açıp yardım ıstedım .. böyle :)
rica ederim.
şeker hastasıyım ayrıca böbreklerimde fonksiyon bozukluğu var ileri derecede.
ve hamileyim:) korkma, sen önlemini al yeter.
değerin öyle yüksek bir değer değil. ama araştırmada fayda var. böbrek şakaya gelmez.
geçmiş olsun.
ben de yeni yeni bilgiler öğreniyorum, mesela pco nun tedavısınin metformın etken maddelı ılacların yan tedavısı yontemıyle duzeldıgını, aynı zamanda bu seker ılaclarını alınca mutlaka vıtamın ılacı alınması gerektıgını cunku vucuttakı vıtamını emermiş, bunlar doktorlardan öğrendiğim bilgiler. şimdiden Allah kolaylık versin doğumunuzda yavrunuzla ve eşinizli sağlıklı günler dileğiyle :)
Merhaba arkadaşlar 24 saatlik idrarımda mikroalbümin değerim 702. Dr keske çocuk düşünmesende böbreklerinle ilgilensen diyor bir bilgisi olan ya da bu rahatsızlığı yaşayan var mı