Idrarda lökosit ve erken dogum tehtidi :(

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
Kizlar merhaba. Bugun tetanoz asimin 2.cisini olmak için saglik ocagina gittim. Benden kan, idrar tahlili istediler. Idrar tahlilimde ++ lökosit cikti. Saglik ocagindaki doktor idrarinda yanma kasinti vs varmi diye sordu yok dedim, doktorumun sari akintim için verdigi Donaxyl adli fitili kullandigimi soyledim. Sari akintin gecti mi dedi yok devam ediyor dedim. Kesilmis olmasi lazim dedi muhakkak kendi doktoruna git dedi detayli muayene etsin dedi. Erken doguma yol acar dedi. Kizlar ayni durum basina gelenler ya da tecrubeli olanlar var mi? Cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye zaten geçen hafta kontrolde doktorum rahim boyunda kisalma oldugunu soylemisti. Napacagimi sasirmis durumdayim

Bende de basindan beri surekli mantar ve idrar yolu enfeksiyonu var. Sari akinti kasinti vs hepsi var. 3 kere fitil kullandim hala tekrarliyor. Doktorda her seferinde soyluyor erken doguma sebep olur diye ilac fitil vs. Ama yok. Yapacak birsey yok bol bol su icicez baska secenek yok tekrarliyor ne yazik ki. Allah vaktinde hayirli dogumlar versin hepimize

Can sana da cok geçmiş olsun. Bende cok korkuyorum doktor herseyi yasakladi haftaya yola cikmam gerekiyo memlekete gidecem ucak biletimi onceden almistik, ddoktor yolculugu herseyi yasakladi. Bende kasinti yanma vs de yok anlamadm ki neden boyle

Bende 3 lökosit vardı deli gibi su içip günde 5 kez çamaşır değiştirip çok kuru tutup dikkat ettim, 4 gün sonra kaybolmuştu. Bol bol su için ve testi tekrarlayın.
Enfeksiyon keseyi deliyor ve düşüğe sebep oluyor bu yüzden kanamadan sonra 2. En büyük sıkıntı. Ama suyla, ilaçla falan tedavisi var allahtan.
Geçmiş olsun.

Çok gecmis olsun size de. Dediginiz gibi bundan sonra daha cok su icecem ve dikkat edicem insallah bende atlatirim..

geçmiş olsun canım bende dün tetanos aşısı için gittiğimde idrar testi istediler bende lökosit 20 cıkmıs şimdi baktım endişelendim bende bakalım sağlık ocagındaki doktor ne dicek korktum şimdi ya

Canim valla bana saglik ocagindaki doktor muhakkak doktoruna gorun dedi korktum acikcasi. Ben su an fitil kullaniyorum 2 tane kaldi onlar bittikten sonra doktoruma gidecem

Benim de idrarda lökosit değerim hep yüksek çıkıyor 82 idi . Vajinal fitil ile biraz düşürdük ama idrar yolu enfeksiyonu değil çünkü idrar kültürü yaptırdığımda bakteri üremiyor sen de mutlaka yaptır teşhisin kesinleşmesi için. Benim lökosit değerimin yüksek çıkması sarı akıntı sebebiyle. son haftalara geldim hala aynı korkma yani erken doğum herkes de olacak diye birşey yok ben gyno lomexin vajinal tablet kullanıyorum

Canim yaklasik 1 ay once idrar kültürü yaptirmisti doktorum sonuclar normaldi ilk defa boyle cikti. Bide bende sari akinti gebeligimin basindan beri var. Donaxyl diye bi fitil vermisti doktorum onu kullaniyorum bu hafta yine doktora gidecem korkuyorum

Hep unutuyorum demeyi bazi arkadaslar hamilelikte sari akinti normal diyor

Benimde ilk hamileligimi ogrendigimden beri vardi sari akinti bende normal diyordum ama doktor gecen hafta alttan muayene edince enfeksiyon var dedi dunde idrarimda lokosit cikti iste
Idrarda lokosit bende cikmadi ama enfeksiyonum var sanirim vagihex kullandim gecmedi bir daha ki gidisime demeyi unutmam insallah. Aslinda cok su icmek lazim faydasi olur amaa ben cok tuketemiyorum

o kisaliga takma canim yazmistim sana benimde kisalik vardi ama bak simdide dogum yapamiyorum acilmiyor rahim birak acilmayi yumusama bile yok lokosit degeri erken dogumu cok fzla etkilemez bence ilaclarini duzenli al ve bol su icerek atlatirsin insallah

Ayy canim insallah dogurursun saglicakla en yakin zamanda. Bende insallah senin gibi olurum. Bol su iciyorum ilaclarimi kullaniyorum Rabbim e emanet artik :)

Idrarda lokosit bende cikmadi ama enfeksiyonum var sanirim vagihex kullandim gecmedi bir daha ki gidisime demeyi unutmam insallah. Aslinda cok su icmek lazim faydasi olur amaa ben cok tuketemiyorum
Evet cnm soyle muhakkak doktoruna. Dedigin gibi bol su icmek gercekten faydali ama bende gebeligimin basindan beri hic su icmeye özen gostermedim ama birkac gündür iciyorum :)

Ben de gebeyken lökosit 8 çıkmıştı doktorum 10 u aşmadan ilaç vermiyorum dedi.. Sağolsun iyi ki ilaç vermemiş.. Bol bol su iç dedi ben nerdeyse 3-4 l,tre su içiyordum ki geçsin bebeğime bişi olmasın diye diğer kontrolde geçmişti... Dikkat et geçmiş olsun canım

Cok sagol canim bende daha fazla su icmeye calisacam :))

bana sağlık ocagındaki doktor antibiyotik verdi onu kullanmaya başladım haftaya doktor randevum var tüh dktora görünmeden önce antibiyotiğe başlamasaydım keşke sizler başlamamıssınız bendede sarı akıntı var daha öncede antibiyotik ve vagihex kullandım ama gecmedi ki ben hergün 3 litre su içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…