İdrarda lökosit ve epitel çıktı bu ne demek kızlar yaşayan var mı :/

yeb4

🎈
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.942
Puanlar
198
Kizlar merhaba,

25.haftamdayim, seker yuklemesi yaptirirken idrar tahlilimde 7-8 lokosit ve epitel goruldu. Doktorum idrar kulturu testi verdi. Iki gune anca cikiyormus.

Gunde en az iki lt su icerim, sık tuvalete cikiyorum ama normal yani cok aci sizi olmuyor. Ama anlamafim.bu tahlili acaba enfeksiyon falan mi oyleyse ilacla mi tedavi ediliyor? Daha ciddi bisey olmasin da :/ kultur testi deyince biraz tedirgin oldum.

Yasayan var mi bu durumu kizlar yardim edin :/

idrar yolu enfeksıyonu cnm bol su iç

Bende de lökosit hep çıkıyor dr çok önemsemedi. On gün ismini hatırlamadığım bir hap kullandım. Kum döktüğümü söyledi ki gebelikten önce de vardı bu sorun. Kafana takma çok büyük bir problem değil. Dr gerekli tedaviyi uygular.

Kizlar tesekkur ederim sonuc cikti bugun.hic bisey yokmus hafif.bi enfeksiyon ilaci da bol su. Tekrar sagolun :)

Yasemincim bende de cıktı lokosit 48 eritrosit 3 ve orta derecede maya ama çok fazla önemsemedi doktor bol su iç dedi aynı şekilde ama şöyle söliyim bana bu doktorum dedi ki laboratuvarda yapışan idrar testinin şekli önemliymiş yani striple yapıldığında sağlıklı sonuç vermeyebiliyormuş o yüzden Mikroskopik incelemeyle yapılan testi tercih et kuzum bunu da doktoruna sor olmazsa ne şekilde bakılıyor idrar numuneleribe öpüyorum canım geçmiş olsun :*

Sagolasin canim.valla bilmiyorum ki normal idrar kulturu testi diye geciyodu. Ama doktoruma guveniyorum ya bisey yok dediyse oyledir. Valla bi de hamileligim ilerledikce kendi kendimin doktoru olmayi ogrendim cidden. Idrar yaparken yanmam yok rengi de acik demekki cok ciddi bisey yok. Her seye endiselenince daha cok hasta olur insan :)

Ewet aynen öyle çok doğru söylüyosun zaten neyi çok takarsan kafana ondan kaçış yok o yüzden biraz rahat olmak var canım öptüm

Lökosit degerleriniz yuksek değil ki bende de o kadar cikmisti. Kültür istemedi doktor sadece tek içimlik antibiyotik verdi ve bol su iç demişti. Ayrıca hamilelerde lökosit miktarı biraz yuksek cikaniliyormus

Lökosit degerleriniz yuksek değil ki bende de o kadar cikmisti. Kültür istemedi doktor sadece tek içimlik antibiyotik verdi ve bol su iç demişti. Ayrıca hamilelerde lökosit miktarı biraz yuksek cikaniliyormus
Benim doktor nolur nolmaz diye kultur testi verdi herhalde zaten sorun da cikmadi. Bol su icmek en faydali cozum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…