Sagolasin canim.valla bilmiyorum ki normal idrar kulturu testi diye geciyodu. Ama doktoruma guveniyorum ya bisey yok dediyse oyledir. Valla bi de hamileligim ilerledikce kendi kendimin doktoru olmayi ogrendim cidden. Idrar yaparken yanmam yok rengi de acik demekki cok ciddi bisey yok. Her seye endiselenince daha cok hasta olur insan :)Yasemincim bende de cıktı lokosit 48 eritrosit 3 ve orta derecede maya ama çok fazla önemsemedi doktor bol su iç dedi aynı şekilde ama şöyle söliyim bana bu doktorum dedi ki laboratuvarda yapışan idrar testinin şekli önemliymiş yani striple yapıldığında sağlıklı sonuç vermeyebiliyormuş o yüzden Mikroskopik incelemeyle yapılan testi tercih et kuzum bunu da doktoruna sor olmazsa ne şekilde bakılıyor idrar numuneleribe öpüyorum canım geçmiş olsun :*
Benim doktor nolur nolmaz diye kultur testi verdi herhalde zaten sorun da cikmadi. Bol su icmek en faydali cozum :)Lökosit degerleriniz yuksek değil ki bende de o kadar cikmisti. Kültür istemedi doktor sadece tek içimlik antibiyotik verdi ve bol su iç demişti. Ayrıca hamilelerde lökosit miktarı biraz yuksek cikaniliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?