Çocuk Hastalıkları idrarda kristal acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.770
2
116
46
Kocaeli
kıslar bebeğimin altını değiştirken pipisinin orda küçük kristaller gördüm bir iki tane kum tanecikleri gibi acaba önemlimidir dr gitsemmi bilgisi olan yardımcı olailirmi

bezi yirtilmis olmasin,dikkat et,bezin icinden cikmistir,buyuk bi ihtimalle,tam adini bilmiyorum ama,,,

içini rahatlatmak adına söylüyorum
benim de oğlumun pipisinde senin dediğine benzer tortular varmış
varmış diyorum çünkü ben hiç fark etmedim rutin kontrollerinde doktorumuz gösterdi ve bunun olağan olduğunu söyledi
fakat sen yine de göstersen iyi olur, haberi olsun doktorunuzun...

Çok normal annesi, hiç doktorluk bir durum değil. Bütün bebeklerde olur zaten sadece erkeklerde değil. bezlenen bebeklerde idrar kristalleşebilir.

telaş yok.:teselli:

Benim kuzenimin bebeğinde olmuştu. Kristalleşme ötesiydi onun artık. Tuz yapıyordu çocuk resmen. Sonuçta bebekler daha ve ihmale gelemez. Doktorunla bu durumu paylaşmanı öneririm

uzun süre bezi değişmediyse bezinden çıkan parçalar kristal gibi oluyor ama yinede dr. a sor için rahatlasın

Bızde de oluyor ama hıc sorun etmemıstım bı sorun oldugunu da sanmıyorum ama bugun doktora gıdecekler vardı bızım grupda onlara bı deseydın canım sorsalardı senın ıÇın doktora

Bızde de oluyor ama hıc sorun etmemıstım bı sorun oldugunu da sanmıyorum ama bugun doktora gıdecekler vardı bızım grupda onlara bı deseydın canım sorsalardı senın ıÇın doktora

Doktora sorailen var mı. Bezle ilgisi yok bunun. Benim oğlumdada oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…