• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrarda koku hamilelik belirtisimidir

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Kızlar başına böyle birşey gelip hamile olduğunu öğrenen var mı

aslında bunu başka bir başlık altında tartışmak faydalı olabilir.

hamilelik isteyen kişiler bu konuya o kadar takıyorlar ki, alakalı alakasız her şeyi hamilelik belirtisi sanıyorlar.

ben de onlardan biriyim, konum da var, "kalça ağrısı hamilelik belirtisi midir" diye.

maalesef bu şekilde kendimize zarar veriyoruz.

hamileliğin bilinen en kesin belirtisi adet gecikmesidir. Adet gecikmesi olmadan test bile yaptırmamak gerekir.
o kadar sabretmeyi kendimize telkin etmek zorundayız, kendi ruh sağlığımız için.

aslında bunu başka bir başlık altında tartışmak faydalı olabilir.

hamilelik isteyen kişiler bu konuya o kadar takıyorlar ki, alakalı alakasız her şeyi hamilelik belirtisi sanıyorlar.

ben de onlardan biriyim, konum da var, "kalça ağrısı hamilelik belirtisi midir" diye.

maalesef bu şekilde kendimize zarar veriyoruz.

hamileliğin bilinen en kesin belirtisi adet gecikmesidir. Adet gecikmesi olmadan test bile yaptırmamak gerekir.
o kadar sabretmeyi kendimize telkin etmek zorundayız, kendi ruh sağlığımız için.

Kesinlikle haklisin.
Bildigin kafayi yiyoruz.
Benim de 9 gun kala idrar testi yapmamla alakali konum var. Hala da çizgiye inaniyorum :D
4 gun kala kan testi ile ogrendim, idrar testleri ile destekliyorum, koyulasmasini falan takip ediyorum.
Niye, hala adet gunum gelmedi. Yarin.
Deliricem yakinda.
Insan gibi bekleyemedim 2 hafta :D
Allahtan belirti uydurmuyorum, kasik agrisi disinda bir seyim yok.

Kendimizi parcalasak da o regl gecikmeden net bir bilgi edinemiyoruz. Belirtilerin buyuk kismi yalan.

Kızlar başına böyle birşey gelip hamile olduğunu öğrenen var mı
Var ben🤷🏻‍♀️ çok tuhaf bir idrar kokusu duymaya başladım sifona nasıl basıp çıktığımı bilemiyordum🤷🏻‍♀️ve tek belirtim buydu karnım ağrıyodu aynı adet olacakmışım gibi o yüzden de idrar kokusu şüphelendirmişti beni sadece

Var ben🤷🏻‍♀️ çok tuhaf bir idrar kokusu duymaya başladım sifona nasıl basıp çıktığımı bilemiyordum🤷🏻‍♀️ve tek belirtim buydu karnım ağrıyodu aynı adet olacakmışım gibi o yüzden de idrar kokusu şüphelendirmişti beni sadece
Benım de bugun kokmaya basladı adete 8-9 gün kaldı. Araştırıyorum böyle birşey varmı diye valla :)
Her zaman ki kullandıgım vitamnleri alıyorum su gayet iyi içiyorum. Enfeksiyon olsa vajinal akıntıda kokar ama sadece idrar kokması bilemedim. Belki idrar testi yaptırmalıyım

Benım de bugun kokmaya basladı adete 8-9 gün kaldı. Araştırıyorum böyle birşey varmı diye valla :)
Her zaman ki kullandıgım vitamnleri alıyorum su gayet iyi içiyorum. Enfeksiyon olsa vajinal akıntıda kokar ama sadece idrar kokması bilemedim. Belki idrar testi yaptırmalıyım
Benim öyle olmuştu canım tek belirtim buydu Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Back