• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda Kan...:(:(

asilsoy

"DÜNYA GEZEGENİNDE YAŞAYAN BİR İNSAN"
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
2.414
4.101
333
Merhaba arkadaşlar. Ben evlendiğimin ikinci haftası idrarda kan ve çok sık tuvalete gitmekten şikayetle hast. gittim. İdrar enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor antibiyotik ve bir kaç ilaç verdi kullandım. Geçti diyordum ki geçen ay başka bir tahlil yaptırdım pozitif çıktı ama rahatsızlığım geçmişti bende umursamadım şimdi dünden beri yine kan var ve çok sık tuvalete gidiyorum.
Dün akşam cezve ile maydanoz kaynattım ancak yarım bardak içebildim. Sabah çok iyiydim vay be geçti dedim ama öğleden sonra tekrar başladı.

Sizce maydanoz suyu kesin çözüm müdür. Ne kadar içmem gerek geçmesi için. Bilgisi olanlar varsa cevap verirse sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

yanlış anlamadıysam sistit olmuşsun.yeni evlenenlerde olur genelde :)
dr.a mutlaka git ve ilacını tam kullan yoksa yayılır.

Bn dogumdan sonra hep idrar yolu endsyn. Oldum hmde iltihap oldu ilac verdi enfeksiyon icon kullandim tekrar gel desi gittim tekrar ilac gene gel dedi gitim her gitmede kan veriyorum en korktugum ve sevmedigims sey tam gecti diyodum ku suan tekrar basladi ve iltihapda iyice fazlalasti artik gitmek istemiyorum bu seferde rahatsiz oluyoruz akinti surekli akinti biktim artik..

En son gittim akinti icin ilac verdi kullanmadim oyle duruyo kasintim yoku kasintida olmaya basladi valaa kadin olmak cokkk zor..

Helede coxuk dogurduysan...

Geçmiş olsun genellikle bu gibi durumlar yeni evlenenlerde sık rastlanıyor. Perine temizliğine önem vermen gerek, sık sık çamaşır değiştirmek yada en azından her tuvalette günlük ped kullanmak gerekiyor. Eşinin ve senin floralarınız birbirinden çok farklı kişiler birliktelik sırasında eşinden kaynaklı sistit olabiliyor. Çünkü onlara herhangi bir sorun çıkarmayan bakteriler kadınlarda idrar yollarının onlardan daha kısa olmasındanda kaynaklı çok çabuk enfekte olabiliyor. Ben böyle sorunlarla danışanlara hastalık evrelerini atlatana kadar prezarvatif ile korunmalarını tavsiye ediyorum. Mutlak temizlik. Eşinde ilişki öncesi temizliğine dikkat ederse sorun kendiliğinden kayboluyor. dikkat et, ilaçlarını düzenli al, servisit yada vajinit olma derim. Çok geçmiş olsun canım.

canım benimde olmuştu yaban mersini kurusu her gün bir çorba kaşığı yiyerek kurtuldum ama yinede doktora görün böbreklerin zarar görmesin

Teşekkür ederim arkadaşlar. Maydanoz suyu yaptım iki gün ama bir bardağı zor içtim etkisini kısa da olsa hemen gördüm ama sanırım sürekli ve çok kullanmak gerek. Doktorun bunun için yazdığı ilaçları kullanmamıştım onalrı kullnmaya başladım bugün biraz daha iyiyim ama pazartesine kadar yine böyle devam ederse tahlil vermeye gideceğim belki ek ilaç takviyesi yapar.
Bu dönem tam doğurganlık dönemimdi geçen seferde ondan önceki seferde hep bu döneme denk geldi rahatsızlıklarım anlamadım gitti.
Evlenmeden önce nasılsam evlendikten sonrada aynı,, özeni gösterdim hayatımda ilk kez idrar yolu rahatsızlığı geçiriyorum ve geçen ayda özel bölgeden rahatsızlanmıştım.
Evlilik bana yaramadı sanırım:( 3 aydır çeşitli sorunlarla karşılaşıyorum

Geçmiş olsun genellikle bu gibi durumlar yeni evlenenlerde sık rastlanıyor. Perine temizliğine önem vermen gerek, sık sık çamaşır değiştirmek yada en azından her tuvalette günlük ped kullanmak gerekiyor. Eşinin ve senin floralarınız birbirinden çok farklı kişiler birliktelik sırasında eşinden kaynaklı sistit olabiliyor. Çünkü onlara herhangi bir sorun çıkarmayan bakteriler kadınlarda idrar yollarının onlardan daha kısa olmasındanda kaynaklı çok çabuk enfekte olabiliyor. Ben böyle sorunlarla danışanlara hastalık evrelerini atlatana kadar prezarvatif ile korunmalarını tavsiye ediyorum. Mutlak temizlik. Eşinde ilişki öncesi temizliğine dikkat ederse sorun kendiliğinden kayboluyor. dikkat et, ilaçlarını düzenli al, servisit yada vajinit olma derim. Çok geçmiş olsun canım.
Merhabalar,

Yağmuruiçenkız !

Sizden rica ediyorum tam iyi bilmediğiniz konularda bısey yazarken daha dıkkatlı olalaım.Ben buraya bısey yazarken 40 kez düşünüyorum .Akıntı ıcın ped kullanılsın demısınız .Okadar zararlıkı ped fakat kadın doğum doktorlar bu konuda cok ılılgı değil cok bılgılendımıyorlar ınsları bende bunları yasadıgım ıcın daha bılınclı oluyorum.lütfen aşağıdaki linki tıklayın ve PRf hocamızın yazdığı konuyu okuyun hocam bu konuda uzmandır.

Tekrar geçmiş olsun ve burda arkadaşları bılgılendırırken daha duyarlı olalım

https://www.facebook.com/SuleymanEn...0.1411758918./258552864249956/?type=3&theater

hayırlı aksamlar,

Bilmediğiniz derken? Siz ne kadar biliyorsunuz ne kadar bu işlerin içindesiniz? Onca yazdığımdan cımbızla bunu mu çektiniz? Çalışan kadınsa şayet karşımdaki gün içinde kaç kez iç çamaşırı değiştirme imkanı bulabilir ? Peki günlük ped değiştirmesi. Benimde birçok hastam yaşadığı için sizden iyi biliyorum eminim 4000 nüfus 1900 kadın afedersiniz ama ortalama 200'ü başvursa bu sorunla 2'si bile negatif geri dönüş yapmadı. Paylamanız gerekmezdi teessüf ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben evlendiğimin ikinci haftası idrarda kan ve çok sık tuvalete gitmekten şikayetle hast. gittim. İdrar enfeksiyonu olduğunu söyledi doktor antibiyotik ve bir kaç ilaç verdi kullandım. Geçti diyordum ki geçen ay başka bir tahlil yaptırdım pozitif çıktı ama rahatsızlığım geçmişti bende umursamadım şimdi dünden beri yine kan var ve çok sık tuvalete gidiyorum.
Dün akşam cezve ile maydanoz kaynattım ancak yarım bardak içebildim. Sabah çok iyiydim vay be geçti dedim ama öğleden sonra tekrar başladı.

Sizce maydanoz suyu kesin çözüm müdür. Ne kadar içmem gerek geçmesi için. Bilgisi olanlar varsa cevap verirse sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
cnm yeni evlendiğinde genelde herkeste oluyor bnde yaşadım ilk yılımda sistit olmuşsun ileri derecede bol su iç maydonoz suyuda iidir ama sen dvamlı su iç atarsın kısa zamanda ;)

Back
X