• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları İdrarda kan

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Kızlar arkadaşımda bi süredir akıntı ve bobreklerinde ara ara ağrı vardı. Dün doktora gitmis sonuclarda iltihap yok fakat idrarda bayağı kan var denilmiş. Ultrason istemişler ancak kalabalık olduğu için gidememis bi kaç gün sonra okuduğumuz sehire gelecek beraber gideceğiz. Ama çok endişeleniyor ben de yoktur kötü bir şey diyorum ama sizlere danisayim dedim. Belki bileniniz vardır. Bayağı akintim var nasıl iltihap yok diyolar falan dedi afedersiniz tuvaletini yaparken bile bayağı akiyomus. Kan neden görülür falan bi yardımcı olabilir misiniz:)

Kızlar arkadaşımda bi süredir akıntı ve bobreklerinde ara ara ağrı vardı. Dün doktora gitmis sonuclarda iltihap yok fakat idrarda bayağı kan var denilmiş. Ultrason istemişler ancak kalabalık olduğu için gidememis bi kaç gün sonra okuduğumuz sehire gelecek beraber gideceğiz. Ama çok endişeleniyor ben de yoktur kötü bir şey diyorum ama sizlere danisayim dedim. Belki bileniniz vardır. Bayağı akintim var nasıl iltihap yok diyolar falan dedi afedersiniz tuvaletini yaparken bile bayağı akiyomus. Kan neden görülür falan bi yardımcı olabilir misiniz:)

İdrar yollarında yüksek derecede mikrop ya da iltihap vardır. Arkadaşın bol su tüketsin. Bazı iltihaplar idrar tahlili ile görünmeyebiliyor. Bir idrar kültürü yaptırmasını tavsiye ederim. Böbreklerinde sorun yoksa korkmasın, su ile bundan kurtulabilir. Geçmiş olsun.

Taş olabilir, kum olabilir, ilerlemiş sistit olabilir.... Ama en iyi sonucu yine doktorlar söyleyecektir. Zaten geliyormuş yanınıza. Gelir gelmez yaptırın gereken tüm tahlilleri emin olun. Çok kötü birşeyden şüphelenseydi zaten doktor belli olurdu. İçinizi ferah tutun.

Back