• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda kan..

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir arkadaşımin başına gelmişti idrar yollarında iltihap var demişler ama tatlım ürolojiye gidip tahlillerini yaptırmalısin.geç kalmadan. Inşallah ciddi birşey yoktur

Gidsen ama ben su aan tatli icin istanbuldayim Yurt disindan geldim bugun randevu aldim ama aman Allahim fiyatlar bir pahali bir pahali va vazgectim gitmedim haftaya gidiorum hollandada ev doktoruna gidecegim ben merk ettigim beklemmende bir sorun olurmu ertelemede

Gidsen ama ben su aan tatli icin istanbuldayim Yurt disindan geldim bugun randevu aldim ama aman Allahim fiyatlar bir pahali bir pahali va vazgectim gitmedim haftaya gidiorum hollandada ev doktoruna gidecegim ben merk ettigim beklemmende bir sorun olurmu ertelemede

benimde idrarımda kan olmuştu idrar yollarımda iltihap varmış. önce güzel bi igne yedim sonra ilaçla geçti gitti...mutlaka doktora git ilerlemesin

Gidecegim ama haftaya burda gitmem pazartesi sali gitmeyi dusuruyorm bu hafta sonu hollandaya gidiorum

türk kimliğin yok mu acile git aciller ücretsiz
aslında acil vaka değilsin ama bu seferlik böyle yapabilirsin

böbrek taşın olabilir bende taş düşürürken idrarda kan oluyordu ürolojiye gitmelisin

Back