- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
bu arada acele yazinca konu ismi belirlestirme olmus belirginlestirme olacakti kusura bakmayin.Arkadaşlar bu da bir yöntem belki işimize yarar ne dersiniz .yapmamız gereken eğer test yaptıysanız ve nerdeyse görülmeyecek gibi olan 2.çizgiyi kullanacağımız programa resmi yükleyip kontrasıyla oynamak denilene göre eğer hamilelik varsa o nerdeyse görünmeyecek gölge gibi olan çizgiyi kontrastla oynayıp belrgin hale getirmek mantığa uygun varsa gözükür yoksa hayali çizgi oluşmaz diye düşünüyorumhttp://banagore.co/hamilelik-testi-belirginlestirme-yontemi.html siteye bakın oradan yönlendirecek sizi ve yapan olursa lütfen resim paylaşsın testin resmini işe yarayabilir gebelik konusunda 1 saati bile bekleyemecek kadar sabırsız olabiliyoruz sevgiler.
sabah konun dikkatimi çekti aslında cep telefonlarında renk düzenleyici programlar var ama denemek için adetime 9 gün varken test yaptım hahahah :) tabiki negatif ama olsun nasıl olacağını cidden merak etmiştimArkadaşlar bu da bir yöntem belki işimize yarar ne dersiniz .yapmamız gereken eğer test yaptıysanız ve nerdeyse görülmeyecek gibi olan 2.çizgiyi kullanacağımız programa resmi yükleyip kontrasıyla oynamak denilene göre eğer hamilelik varsa o nerdeyse görünmeyecek gölge gibi olan çizgiyi kontrastla oynayıp belrgin hale getirmek mantığa uygun varsa gözükür yoksa hayali çizgi oluşmaz diye düşünüyorumhttp://banagore.co/hamilelik-testi-belirginlestirme-yontemi.html siteye bakın oradan yönlendirecek sizi ve yapan olursa lütfen resim paylaşsın testin resmini işe yarayabilir gebelik konusunda 1 saati bile bekleyemecek kadar sabırsız olabiliyoruz sevgiler.
insallah pozitifide gorursun ben bu kontras olayini gercekmi diye baknak icin 4 gebelik testine baktim ikisi negatif ti ve kontrasiyla oynayinca iki cizgi asla cikmadi iki testte golge gibi olan iki testti hamile olduklarindan suphelenirdi erken gebelik grubu sayfasindan ikiside ikinci cizgiyi net gösterdi arkadasin biri hamile digeri belli degil henuz :)sabah konun dikkatimi çekti aslında cep telefonlarında renk düzenleyici programlar var ama denemek için adetime 9 gün varken test yaptım hahahah :) tabiki negatif ama olsun nasıl olacağını cidden merak etmiştim
Eki Görüntüle 1788451
çok teşekkür ederim darısı bebek isteyen herkese olsunMantıklı :) hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah
Amiiiiinn en büyük duam inşallahçok teşekkür ederim darısı bebek isteyen herkese olsun
Allah tamamına erdirsin. Pik nedirbu benim pikden 8 gün sonra gördüm hayalet çizgi şu an hamileyim
caanım bende resim var nasıl yapcam bunu bilmiyorum benArkadaşlar bu da bir yöntem belki işimize yarar ne dersiniz .yapmamız gereken eğer test yaptıysanız ve nerdeyse görülmeyecek gibi olan 2.çizgiyi kullanacağımız programa resmi yükleyip kontrasıyla oynamak denilene göre eğer hamilelik varsa o nerdeyse görünmeyecek gölge gibi olan çizgiyi kontrastla oynayıp belrgin hale getirmek mantığa uygun varsa gözükür yoksa hayali çizgi oluşmaz diye düşünüyorumhttp://banagore.co/hamilelik-testi-belirginlestirme-yontemi.html siteye bakın oradan yönlendirecek sizi ve yapan olursa lütfen resim paylaşsın testin resmini işe yarayabilir gebelik konusunda 1 saati bile bekleyemecek kadar sabırsız olabiliyoruz sevgiler.
attım yap bakam
valla tek bu var canım kaç gün önce çekmiştim oda kötü çekmişim iyimicanım hayalet gibi çizgi var mı net göremedim biraz daha net resim atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?