• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda hamilelik testi belirleştirme yöntemi :)

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Arkadaşlar bu da bir yöntem belki işimize yarar ne dersiniz .yapmamız gereken eğer test yaptıysanız ve nerdeyse görülmeyecek gibi olan 2.çizgiyi kullanacağımız programa resmi yükleyip kontrasıyla oynamak denilene göre eğer hamilelik varsa o nerdeyse görünmeyecek gölge gibi olan çizgiyi kontrastla oynayıp belrgin hale getirmek mantığa uygun varsa gözükür yoksa hayali çizgi oluşmaz diye düşünüyorum:confused: http://banagore.co/hamilelik-testi-belirginlestirme-yontemi.html siteye bakın oradan yönlendirecek sizi ve yapan olursa lütfen resim paylaşsın testin resmini işe yarayabilir gebelik konusunda 1 saati bile bekleyemecek kadar sabırsız olabiliyoruz sevgiler.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Arkadaşlar bu da bir yöntem belki işimize yarar ne dersiniz .yapmamız gereken eğer test yaptıysanız ve nerdeyse görülmeyecek gibi olan 2.çizgiyi kullanacağımız programa resmi yükleyip kontrasıyla oynamak denilene göre eğer hamilelik varsa o nerdeyse görünmeyecek gölge gibi olan çizgiyi kontrastla oynayıp belrgin hale getirmek mantığa uygun varsa gözükür yoksa hayali çizgi oluşmaz diye düşünüyorum:confused: http://banagore.co/hamilelik-testi-belirginlestirme-yontemi.html siteye bakın oradan yönlendirecek sizi ve yapan olursa lütfen resim paylaşsın testin resmini işe yarayabilir gebelik konusunda 1 saati bile bekleyemecek kadar sabırsız olabiliyoruz sevgiler.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bu arada acele yazinca konu ismi belirlestirme olmus belirginlestirme olacakti kusura bakmayin.:KK14:

sabah konun dikkatimi çekti aslında cep telefonlarında renk düzenleyici programlar var ama denemek için adetime 9 gün varken test yaptım hahahah :) tabiki negatif ama olsun nasıl olacağını cidden merak etmiştim
100_369622.jpg

sabah konun dikkatimi çekti aslında cep telefonlarında renk düzenleyici programlar var ama denemek için adetime 9 gün varken test yaptım hahahah :) tabiki negatif ama olsun nasıl olacağını cidden merak etmiştim
Eki Görüntüle 1788451
insallah pozitifide gorursun ben bu kontras olayini gercekmi diye baknak icin 4 gebelik testine baktim ikisi negatif ti ve kontrasiyla oynayinca iki cizgi asla cikmadi iki testte golge gibi olan iki testti hamile olduklarindan suphelenirdi erken gebelik grubu sayfasindan ikiside ikinci cizgiyi net gösterdi arkadasin biri hamile digeri belli degil henuz :)

caanım bende resim var nasıl yapcam bunu bilmiyorum ben:confused:

canım ovulasyan testi var yumurtalama döneminde hergün kullanılır ve aynı koyulukta iki çizgi varsa yumrtanın 24 yada 36 saat içinde çatlayacağını bildirir

Back