Merhaba, 8. Hafta yapılan idrarda gebelik testi doğru sonuç verir mi?
Merhaba, 1 Ocakta üste boşalma ile bi ilişki yaşadım kesinlikle içe boşalma olmadı temastan korktuğum için ella ertesi gün hapı kullandım. Adetimi 15 Ocakta 4 gün gecikmeli şekilde oldum. Tarif edilen yerleşme kanamalarına kesinlikle benzemiyordu. Daha sonra 2. Adetimi de 4 gün gecikmeli olarak 16 Şubatta oldum. 2. Adetimden8. Hafta demek adetin 3 hafta gecikmesi demek. Doğru sonuç verir. Gebelik varsa direkt ultrasonda da görülür zaten :)
Merhaba, 1 Ocakta üste boşalma ile bi ilişki yaşadım kesinlikle içe boşalma olmadı temastan korktuğum için ella ertesi gün hapı kullandım. Adetimi 15 Ocakta 4 gün gecikmeli şekilde oldum. Tarif edilen yerleşme kanamalarına kesinlikle benzemiyordu. Daha sonra 2. Adetimi de 4 gün gecikmeli olarak 16 Şubatta oldum. 2. AdetimdenCanım zaten iki kez adet olmussun testler negatif Allah askına cinsellik yasamadan önce azıcık biyoloji öğrenin ne hamileliği rahat ol o kadar da basit bisey degil bebek.
Öyle mi çok sevindim sizin adınıza.. testi yaptıktan sonra bakmaya cesaret bile edemiyorum hastaneye gitme fikri beni ne hale getirir düşünün artık.. öğrenmek istediğim gebelik 8 haftalıksa idrar testi %100 güvenilir olur mu?E bi kan ver o zaman hatta direkt ultrasona gir ben de 8. haftamdayım ve kasık ağrım falan yok
Ohh bee.. zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç ayrıca adette oldum eminim ah şu forumlarda atıp tutanlar yok mu! Kasıklarımda ufak tefek batmalar oluyor sadece. Kokulara karşı hassasiyet göğüslerde değişiklik mide bulantısı felan bişey yok eminsiniz değil mi yaYüzde 99.9999999999 belli olur canım rahat ol inan 8 haftalık hamile olsaydın fark ederdin gögüslerinin üzerine uzanamazdın vs. hcg su haftalarda zirvelerde yani cıkmaması yok gibi bisey.
Canım ben mantık ve fizyoloji cercevesinde konusuyorum ben de okudum testte cıkmayanı ama iki defa adet görüyosun ve testler sürekli negatif cıkıyo bulantın yok gögüs hassasiyetin yok yani hepsini düsününce gercekten imkansız ötesi gibi birsey..Bünyeden bünyeye degismekle beraber hcg hemen hemen herkeste bi sekilde etki eder..Ohh bee.. zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç ayrıca adette oldum eminim ah şu forumlarda atıp tutanlar yok mu! Kasıklarımda ufak tefek batmalar oluyor sadece. Kokulara karşı hassasiyet göğüslerde değişiklik mide bulantısı felan bişey yok eminsiniz değil mi ya
siz hissediyorsunuz değil mi hamileliğinizi, kanamanız felan da olmadı testler pozitif çıktı değil mi?Canım ben mantık ve fizyoloji cercevesinde konusuyorum ben de okudum testte cıkmayanı ama iki defa adet görüyosun ve testler sürekli negatif cıkıyo bulantın yok gögüs hassasiyetin yok yani hepsini düsününce gercekten imkansız ötesi gibi birsey..Bünyeden bünyeye degismekle beraber hcg hemen hemen herkeste bi sekilde etki eder..
Su an bebegi hissetmem mümkün degil canm ama bünyemin degistigini tabiki farkediyorum..Adetim 2 gün gecmisti ve pozitif cıkmıstıSiz hisse
siz hissediyorsunuz değil mi hamileliğinizi, kanamanız felan da olmadı testler pozitif çıktı değil mi?
Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza yardımınız içinde teşekkür ederim :)Sükürler olsun ki hic kanamam olmadı
Allah razı olsun canm insAllah sen de zamanı gelince alırsın bebegini kucagına :)Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza yardımınız içinde teşekkür ederim :)