• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıdrarda gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi snyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
8
0
1
Iyı aksamlar
Idrarda gebelik testi adet gecıkmesınden kac gun sonra belli olur?

Hemen belli olur. Adet günü bile çıkan var

Hemen cikar ama yinede kesin olsun dersen 2hafta kadar bekle derim

benm 3gun oncesinde hafif cikmsti adet gunu daha netti.ama bu dollenmeyle alakali.gec dollenme olduysa adet geciksede testte cikmayabilir.ama dayanamzsaniz adet gununden 1-2gun once bi yapin:)istediginiz sonucu gorursunuz insallah

En doğru bilgiyi adetten 2 hafta yada 10 gün gecikince alirsin. yanilma payi çok çok aza iniyor bu süreçte.

İdrar testinin hatalı sonuç verme ihtimali hep vardır. Kan testi yaptırın bence, içiniz rahat eder

kızlar adetimin 33. günü ve ben dün idrar testi yaptım negatif ..
adet olmam gereken gunde çok çok az bir damla kan geldi pembe. sonra gelmedi akıntım olmuştu şeffaf.. dün idrar testi yaptım bembeyaz ve tek çizgi... bu ay prolaktinimde normaldi ve kesinlikle yumurtlamıştım.. doktora gitmiştim çünkü.. ben anlamadım bana noluyo hep 6 gün erken gelen adetim baya gecikti fikri olan varmı böyle durum yaşayan varmı nolur yardım edin:110::110::110:

kızlar adetimin 33. günü ve ben dün idrar testi yaptım negatif ..
adet olmam gereken gunde çok çok az bir damla kan geldi pembe. sonra gelmedi akıntım olmuştu şeffaf.. dün idrar testi yaptım bembeyaz ve tek çizgi... bu ay prolaktinimde normaldi ve kesinlikle yumurtlamıştım.. doktora gitmiştim çünkü.. ben anlamadım bana noluyo hep 6 gün erken gelen adetim baya gecikti fikri olan varmı böyle durum yaşayan varmı nolur yardım edin:110::110::110:
benmde hep zamannda gelrdi hep 1 gn öne gelirdi benmde 2 gn gecikti ve idrr testi negatf

benimde adetimi 5 gün geçtikten sonra baktırdım hem idrarda hem de kanda çıkmadı kahverengi lekenmeler başladı regli olmadım 15. gnü doldurmayı bekliyorum bakalım zaman ne gösterecek...

Gecikmenin 5. Gününe kadar test yaptın mı hiç peki?
Yok 5. Gün yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün kanda baktırdim pozitif her ay sürekli yapıyordum gecikmelerde bu sefer dedim bekleyeceğim Rabbim de nasip etti inş tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim

Merhaba bende en son adetimi 24 ocakta oldum. Altı gün geçti. Iki gün önce kan testi yaptım ama negatif çıktı. Burda yazılanları okuyunca acaba mı demeden edemedim. Hiç bir ağrım yok sanki hala adet olmayacakmışım gibi geliyor. Hamile olabilir miyim?

Merhaba bende en son adetimi 24 ocakta oldum. Altı gün geçti. Iki gün önce kan testi yaptım ama negatif çıktı. Burda yazılanları okuyunca acaba mı demeden edemedim. Hiç bir ağrım yok sanki hala adet olmayacakmışım gibi geliyor. Hamile olabilir miyim?
duurumunuzu merak ettım sonuc ne oldu bende sıznle bu ay aynı durumlardayımm hastalıgımda 4 gunn geciktı :(

Back