Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekı yanlıs olma ıhtımalı var mıHemen belli olur. Adet günü bile çıkan var
Çift çizgi çıkarsa yanlış olma ihtimali düşük. Ama tek çizgi Çıkıpta kanda testinde hamile olan Arkadaşlarım var.Pekı yanlıs olma ıhtımalı var mı
benmde hep zamannda gelrdi hep 1 gn öne gelirdi benmde 2 gn gecikti ve idrr testi negatfkızlar adetimin 33. günü ve ben dün idrar testi yaptım negatif ..
adet olmam gereken gunde çok çok az bir damla kan geldi pembe. sonra gelmedi akıntım olmuştu şeffaf.. dün idrar testi yaptım bembeyaz ve tek çizgi... bu ay prolaktinimde normaldi ve kesinlikle yumurtlamıştım.. doktora gitmiştim çünkü.. ben anlamadım bana noluyo hep 6 gün erken gelen adetim baya gecikti fikri olan varmı böyle durum yaşayan varmı nolur yardım edin
Gecikmenin 5. Gününe kadar test yaptın mı hiç peki?Benimki 5 gun sonra belli oldu
Yok 5. Gün yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün kanda baktırdim pozitif her ay sürekli yapıyordum gecikmelerde bu sefer dedim bekleyeceğim Rabbim de nasip etti inş tüm isteyenlere nasip etsin RabbimGecikmenin 5. Gününe kadar test yaptın mı hiç peki?
duurumunuzu merak ettım sonuc ne oldu bende sıznle bu ay aynı durumlardayımm hastalıgımda 4 gunn geciktıMerhaba bende en son adetimi 24 ocakta oldum. Altı gün geçti. Iki gün önce kan testi yaptım ama negatif çıktı. Burda yazılanları okuyunca acaba mı demeden edemedim. Hiç bir ağrım yok sanki hala adet olmayacakmışım gibi geliyor. Hamile olabilir miyim?