Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
su içtikten sonra yapılan gebelik testinde silik çizgi bile çıkmadı adetim 4 gün gecikti 11 gün oldu birliktelikten sonra hamile olma ihtimalim yoktur değil mi
evet tahmini yumurtlama dönemim 22-27 mart arasıydı ben 1 nisanda ilişki yaşadım ertes kullandım bugün adetim gecikti 3 gün testim negatif çıktı ama su içmiştim öncesinde hamile miyimdir
27 martta yumurtlamış olsanız 28 marttan sonra hamile kalma şansınız kalmıyor. Yumurta 24 saat yaşıyor çünkü. İlaç almışsınız zaten hiç ihtimal kalmamıştır. Ama bu ilaçlar çok zararlı korunma yöntemi olarak kullanmayın ileride size problem yaratabilir bilginiz olsun. 1 senede 2 kereden fazla kullanan kadınların büyük çoğunluğunda kısırlığa sebep olacak problemlere sebep olduğu tespit edilmiş.
27 martta yumurtlamış olsanız 28 marttan sonra hamile kalma şansınız kalmıyor. Yumurta 24 saat yaşıyor çünkü. İlaç almışsınız zaten hiç ihtimal kalmamıştır. Ama bu ilaçlar çok zararlı korunma yöntemi olarak kullanmayın ileride size problem yaratabilir bilginiz olsun. 1 senede 2 kereden fazla kullanan kadınların büyük çoğunluğunda kısırlığa sebep olacak problemlere sebep olduğu tespit edilmiş.