idrarda gebelik testi

kedi_anasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
24
26
3
Kızlar mayıs ayında 1 düşük yaptım ve o günden beri toparlayamıyorum. Pko hastasıyım.adetlerim düşük yaptıktan sonra 35 günde gelmeye başladı. En son adetim 27 temmuz du. 1 hafta adetim sürdü. adetin 9. günü ilişki oldu sadece ve kasık ağrılarım adetten hemen sonra başladı hala devam ediyor güğüs hassasiyetim çok fazla.durduk yere zonklama oluyor. beyaz peynirimsi bir akıntım var. kaç kere idrar testi yaptım hepsinde negatif çıkıyor. ama 1 -2 saat sonra silik bir çizgi beliriyor. biliyorum ki geçerliliğini yitiriyor test ama olsaydı gebelik çıkardı değilmi. kafayı yemek üzereyim. ağlamaktan helak oldum. her şey gözlerimi doldurmaya yetiyor.hamile değilim imkansız diyorum ama göğüs ağrım devam ettikçe umutlanıyorum. ne işime odaklanabiliyorum ne de eşime. her sabah test yapıp hayali çizgiler görüyorum . ilişkinin üzerinden 19 gün geçmesine ragmen çıkması lazımdı diyorum. sizce varsa çıkmama ihtimali var mı testte? bu resimdeki sabahki testim

Eklentiler

• IMG_9599.JPG
    51,7 KB · Görüntüleme: 104
sonradan silik cizgi cikiyorsa olabilir canim. belki daha cok yeni oldugu icin belli olmuyor biraz bekle bir hafta sonra falan testi tekrarla Allah gonlune gore versin

1-2 saat sonra beliren çizgi griyse gebelik yoktur. Benim de geçen ay öyle oldu. Bi heveslendim ama sonra kanamam başladı. İlk 15-20 dakikada beliren pembe çizgileri baz alın

Adetten önce şaşırtıyor insanı. Adetin geçmesini bekle canım. Zor anlıyorum ama sabır imtihan kendini yıpratma herşeyin başı moral unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…