İdrarda eritrosit yüksekliği

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Birkaç haftadır sabahları aynı saatte sağ böbrek tarafımda aşırı bir ağrıyla uyanıyorum. Bütün sırt, karın, kasık hatta bacaklarıma yayılıyor. Dün acile gittim, idrarda eritrosit çıktı. Acil doktoru kum döküyorsundur dedi. Bugün başka bir özel hastaneden randevu aldım. Ultrasonda baktı. İdrar tahlili yaptı. Böbrekte bir şey yok. İdrarda eritrosit var ama şu anda önemli değil. Bol su iç dedi. İlaç VS vermedi. Ağrı sabahları oluyor ve hareket ettikçe azalıyor. Mesela şu anda hiç bir şey yok. Yatağı bile değiştirdim. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Merhabalar benimde sag tarafımda öyle bir agrı varki bıçak saplantısı gibi bir sızı var. Ve 8 kasımdan beri ishal mide bulantısı kusma yanma, var Dr. Gittik kan tahlili ve idrar tahlili yaptık. Birşey çıkmadı ultrason çektik bir şey çıkmadı ama sag böbrek tarafım çok agrıyor ve idrarımı yaparken yanma oluyor tam bitince rahim yerim agrıyo artık o agrıdan lekelenme tarzında hafif adet olmuş gibi kan geldi acaba taşmı kum mu döküyorum lütfen bilen yardımcı olabilir mi lütfen sürekli bol su ve limonlu su içiyorum ve idrar yolu içinde maydanoz suyu içecem birde kırk kilit otunun suyunu içiyorum. Lütfen benim gibi oln var mı yada bana. Bilgi verirmisniz çok agrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…