• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarda cikiyo kanda cikmiyo

Rumeysaayss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
77
21
3
26
4 gundur test yapıyorum çıkıyor ama kan 00.00 kafayı yicem

Eklentiler

• IMG-20191219-WA0006.jpeg
    IMG-20191219-WA0006.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 70
Bukadar koyulukta kanda çıkmaması mümkün değil. Ovulasyon testi değil değil mi elinizde ki ya da bebetime markası var o hep böyle hatalı sonuç veriyor

Çok ilginç gerçekten doktora görünün diycem ama onun da yapabileceği birşey yok ultrasonda baksa gözükmez ilaç veremez gebelik şüphesi var beklemekten başka çare yok sanırım ama bu kadar bariz bir pozitif le kanda negatif çıktığını ilk defa görüyorum başka testler de mi böyle çıktı farklı bir marka ile deneyin ama bebetime ve albi olmasın sakın çok yanıltıyor bu markalar bir de farklı bir yerde daha kan testi yaptırın bir yerde bir yanlışlık var ya test firması pakete yanlışlıkla lh testi koydu ya da kan verdiğiniz yerin cihazı arızalı hayırlısı olsun hakkınızda

Çok ilginç gerçekten doktora görünün diycem ama onun da yapabileceği birşey yok ultrasonda baksa gözükmez ilaç veremez gebelik şüphesi var beklemekten başka çare yok sanırım ama bu kadar bariz bir pozitif le kanda negatif çıktığını ilk defa görüyorum başka testler de mi böyle çıktı farklı bir marka ile deneyin ama bebetime ve albi olmasın sakın çok yanıltıyor bu markalar bir de farklı bir yerde daha kan testi yaptırın bir yerde bir yanlışlık var ya test firması pakete yanlışlıkla lh testi koydu ya da kan verdiğiniz yerin cihazı arızalı hayırlısı olsun hakkınızda
Evet farklı testte yaptim oda pozitif arti kanamamda olmustu cok az bende sok icersiisindeyim

Back