• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Yöntemi ile Tüylerden Kurtulma Deneyimim

beautiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
75
2
36
Balıkesir
Arkadaşlar, ben yüzüme bir süre iğneli epilasyon yaptırıyordum fakat cildim çok tepki verdiği için bıraktım. Ama hala çok tüy kaldığı için bir takım arayışlara girdim. Akrepçik'in açtığı dolunay epilasyonunu 3-4 kez denedim fakat farklılık göremedim. İdrar yönteminin kesin olduğunu gördüm intenette ve her ne kadar midem bulandıysada dolunay epilasyonu vakti tüylerimi aldıktan sonra uyguladım idrarı, bir gece boyunca idrarlı yattım. Uyandığımda temizlendim. Bu yöntemi iki kez denedim. Dolunay zamanı kahkaha atan bir manyağın bu şeyi internete koyduğu kesin. arkadaşlar denemeyin hiç bir işe yaramıyor!!!

Arkadaşım ciddi misin? inanmak gelmiyor içimden. ağdadan sonra açılan gözeneklere nasıl idrar sürebilir ve bir gece öyle kalabilirsin? ay inanamıyorum artık ya..

ben bunu yüzümde uyguladım. Benim yüzümdeki tüyler erkek sakalı gibi çok sertler.
Bugün alsam ertesi sabah uçları belirmeye başlıyor traş olmuş gibi ve çok küçük olduğu içinde alamıyorsun. Her yolu denedim, lazer, iğneli ama hiç fayda etmedi. Başka çarem kalmadığı için denedim sonuçta bende bayılarak yapmadım.

Son düzenleme:
yıllardır epilasyon ve agdayla ugraşıyorum,
akrepçik'in dolunay tarihlerinde de özellikle uyguladım.
tabi bitkisel ürünlerde kullandım. bacaklarım temizlenmek üzere.
tek tük var yakında çıkan tüğle için agdaya gerek kalmayacak cımbız yetecek gibi :)

Ağdayı yaptıktan sonra sürüyoruz tam olarak açarmısın konuyu idralin ne gibi faydası varda kılları gideriyo ayrıca öyle olsa idral yaptıgımız yerde daha çok kıl var oraya iyi gelirdi.

Arkadaşlar, ben yüzüme bir süre iğneli epilasyon yaptırıyordum fakat cildim çok tepki verdiği için bıraktım. Ama hala çok tüy kaldığı için bir takım arayışlara girdim. Akrepçik'in açtığı dolunay epilasyonunu 3-4 kez denedim fakat farklılık göremedim. İdrar yönteminin kesin olduğunu gördüm intenette ve her ne kadar midem bulandıysada dolunay epilasyonu vakti tüylerimi aldıktan sonra uyguladım idrarı, bir gece boyunca idrarlı yattım. Uyandığımda temizlendim. Bu yöntemi iki kez denedim. Dolunay zamanı kahkaha atan bir manyağın bu şeyi internete koyduğu kesin. arkadaşlar denemeyin hiç bir işe yaramıyor!!!

öncelikle büyük hayal kirikligina ugradim yazini okuyunca cünkü ben de iki defa oluyor dolunayla birlikte idrari deniyorum kollarimda..evet gercekten bayila bayila yapilmiyor bu yöntem, eger elestirenler olursa söylemek istedim ben de..ama bi ümit:( benim kollarim ilk yaptigimda gec ve daha incelmis ciktilar demek ki dolunayin etkisiyle sadece ,idrar etkisiz :((

Back