• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolunda enfeksiyon

Engel değildir ama bebeğe çok zarar verir. Mutlaka antibiyotik kullan.

Engel değildir ama erken doguma sebep olabilir diye duymuştum. Gebeliğimin basından beri idrar yolu enfeksiyonum var :( kullanmadığım antibiyotik fitil kalmadı. Hala da devam ediyor. Pazartesi gunu yine ilac başladık. Bu son olur insallah:( yoksa enfeksiyonlu enfeksiyonlu doğurcam :p hamilelikten kaynaklı oluyo sanırım bi süreliğine geçip yeniden başlıyor. Bende simdilik bir soruna sebep olmadı bundan sonrada olmaz insallah :/

Hanimlar konusu acilmisken sormak istedim bu sabah idrarimi yaparken hafif yanma yasiyorum hafid oldugu icin fazla dusunmedim ama simdi yazilanlari okuyunca endiselenmeli miyim diye dusunuyorum

Hanimlar konusu acilmisken sormak istedim bu sabah idrarimi yaparken hafif yanma yasiyorum hafid oldugu icin fazla dusunmedim ama simdi yazilanlari okuyunca endiselenmeli miyim diye dusunuyorum
Bu hafif yanmaya idrar renginde koyuluk akıntı ve vajinal kaşıntı da eşlik ediyorsa mutlaka doktoruna bildirmelisin. Bende hic yanma olmamasına rağmen yüksek derecede enfeksiyon çıkıyordu her seferinde.

Bu hafif yanmaya idrar renginde koyuluk akıntı ve vajinal kaşıntı da eşlik ediyorsa mutlaka doktoruna bildirmelisin. Bende hic yanma olmamasına rağmen yüksek derecede enfeksiyon çıkıyordu her seferinde.
Anladim canim tesekkur ederim sadece hafif yanma diger belirtiler yoktu yanmada aksamina gecti ama bu saydigij belirtiler olursa hemen doktoruma gidcem :)

Back