B Bilgee_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 744 399 33 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgee_ #1 Kızlar sizce az su içimi idrar yolunda kum veya taş oluşumuna sebeb oluyormudur??
B Bilgee_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 744 399 33 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgee_ #2
Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.062 3.059 83 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgee_ #3 357_ .!.: Kızlar sizce az su içimi idrar yolunda kum veya taş oluşumuna sebeb oluyormudur? Genişletmek için tıkla... İdrar yolu enfeksiyonu mu var idrar yolunda yanma oluyorsa kesinlşkle sebeptir ben bol bol su tüketerek tabi farklı yollara basvurarak atlattım
357_ .!.: Kızlar sizce az su içimi idrar yolunda kum veya taş oluşumuna sebeb oluyormudur? Genişletmek için tıkla... İdrar yolu enfeksiyonu mu var idrar yolunda yanma oluyorsa kesinlşkle sebeptir ben bol bol su tüketerek tabi farklı yollara basvurarak atlattım
B Bilgee_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2020 744 399 33 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgee_ #4 Sehri_Urfa .!.: İdrar yolu enfeksiyonu mu var idrar yolunda yanma oluyorsa kesinlşkle sebeptir ben bol bol su tüketerek tabi farklı yollara basvurarak atlattım Genişletmek için tıkla... Ara sıra sürekli oluyor ama kum ve taş olmasında etkili bir rolmüdür su o yüzden sormak istedim
Sehri_Urfa .!.: İdrar yolu enfeksiyonu mu var idrar yolunda yanma oluyorsa kesinlşkle sebeptir ben bol bol su tüketerek tabi farklı yollara basvurarak atlattım Genişletmek için tıkla... Ara sıra sürekli oluyor ama kum ve taş olmasında etkili bir rolmüdür su o yüzden sormak istedim
Kutbettin Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 2.062 3.059 83 23 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgee_ #5 357_ .!.: Ara sıra sürekli oluyor ama kum ve taş olmasında etkili bir rolmüdür su o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Yani etkisi vardır.
357_ .!.: Ara sıra sürekli oluyor ama kum ve taş olmasında etkili bir rolmüdür su o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Yani etkisi vardır.