• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolu yanması hamilelik belirtisi olabilir mi? (idrar yolu enfeksiyonu da olabilir tabi)

Salihefeninannesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
506
342
33
36
Merhabalar;
Daha önce 1 sağlıklı 2 düşük sonucu kaybettiğim gebeliklerim oldu ama hepsinde farklıydı inanın. Şuan adet günüm 3 gün geçti. (Yumurtlama geç oldu) Adet olacak gibi sancılarım da var göğüs hassasiyetimde ama idrar yolu yanmam başladı bugün :( Enfeksiyona bağlı adet gecikmesi mi acaba diyorum ama bir yanımda böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi acaba diye de içim içimi yiyor :)

Merhabalar;
Daha önce 1 sağlıklı 2 düşük sonucu kaybettiğim gebeliklerim oldu ama hepsinde farklıydı inanın. Şuan adet günüm 3 gün geçti. (Yumurtlama geç oldu) Adet olacak gibi sancılarım da var göğüs hassasiyetimde ama idrar yolu yanmam başladı bugün :KK43: Enfeksiyona bağlı adet gecikmesi mi acaba diyorum ama bir yanımda böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi acaba diye de içim içimi yiyor :)
Yani bunlar elzem belirtiler değil o sebeple test yapmadan tahmin edilemez

He bacım nefes daralması bile hamilelik belirtisi 🤗
Ben gülmedim :( Hamile miyim diye sormadım aptal değilim test yapar öğrenirim geç yumurtlama olduğu için cesaret edemedim teste ama böyle bir belirti yaşayan var mı diye sormak istedim sadece müsadenizle !(umut etmek bile iyi gelir ya insana bazen )

yok zaten hamile miyim diye sormadım ki , böyle bir belirti olabilir mi diye sordum yaşayan var mıdır ki diye (azıcık umutlanayım diye belki de)
Kuzum bilemiyorum benim pek belirtilerim oluyordu ama söyledikleriniz adet belirtisi de olabilir üşütmede olabilir yada gebelikte ama hespinde olabilecek şeyler

Merhabalar;
Daha önce 1 sağlıklı 2 düşük sonucu kaybettiğim gebeliklerim oldu ama hepsinde farklıydı inanın. Şuan adet günüm 3 gün geçti. (Yumurtlama geç oldu) Adet olacak gibi sancılarım da var göğüs hassasiyetimde ama idrar yolu yanmam başladı bugün :KK43: Enfeksiyona bağlı adet gecikmesi mi acaba diyorum ama bir yanımda böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi acaba diye de içim içimi yiyor :)
İdrar yaparken yanma enfeksiyon belirtisidir

İdrar yaparken yanma enfeksiyon belirtisidir
Merhabalar;
İdrarinizda koku renginde koyuluk varsa doktora gitmeniz gerekir hatta bana doktor çocuk isteminiz varsa sürekli cinsel birliktelik ten kaynaklanıyor dedi bende bikac kez tekrarladı çünkü idrar yolu enfeksiyonu

İdrarinizda koku renginde koyuluk varsa doktora gitmeniz gerekir hatta bana doktor çocuk isteminiz varsa sürekli cinsel birliktelik ten kaynaklanıyor dedi bende bikac kez tekrarladı çünkü idrar yolu enfeksiyonu
Gerçekten süreklilik arz eden birliktelikten sonra olabilir mi? Çünkü sık yaşadığım bir şey bu.

Merhabalar;
Daha önce 1 sağlıklı 2 düşük sonucu kaybettiğim gebeliklerim oldu ama hepsinde farklıydı inanın. Şuan adet günüm 3 gün geçti. (Yumurtlama geç oldu) Adet olacak gibi sancılarım da var göğüs hassasiyetimde ama idrar yolu yanmam başladı bugün :( Enfeksiyona bağlı adet gecikmesi mi acaba diyorum ama bir yanımda böyle bir hamilelik belirtisi olabilir mi acaba diye de içim içimi yiyor :)
Ayy bende öyleydim günlerdir git gide ağrılarım cook artti dedim bebek yerleşiyor heralde. En sonunda ağrıdan duramaz oldum hastaneye gittim enfeksiyonum çok yüksek cikti. Gebelikte yokmus yumurtlamayi 6 gün geçmişti betam 0.500 çıktı

Gerçekten süreklilik arz eden birliktelikten sonra olabilir mi? Çünkü sık yaşadığım bir şey bu.
Evet öyle oluyor bende baya yüksek çıkmıştı değerler idrar tahlilim de hatta bı ara kan geliyordu sürekli cinsel birliktelikten kaynakli da olabilir dedi doktor bir de bana şey dedi birliktelikten sonra idrarinizi yapın o da enfeksiyon yapıyor

Ayy bende öyleydim günlerdir git gide ağrılarım cook artti dedim bebek yerleşiyor heralde. En sonunda ağrıdan duramaz oldum hastaneye gittim enfeksiyonum çok yüksek cikti. Gebelikte yokmus yumurtlamayi 6 gün geçmişti betam 0.500 çıktı
çok geçmiş olsun umarım herşey istediğimiz gibi sağlıkla gider.

Back