Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları İdrar Yolu İltihaplarına Birebir

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.884
7
Arkadaşlar bugun Feridun Kunak ta izledim o söyledi, faydasını gören de çok olmuş inşallah bizde görürüz..

1 demet maydanoz saplarıyla beraber bir kaba koy
1 litre su
1 tutam kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
1 tutam altın otu
1 adet limonun suyu

15 dk. kaynat 15 dk. demle. Süz. Günde 2-3 bardak iç. 1 hafta boyunca iç.

Bir kaçta tavsiyede bulundu.
Güvendiğiniz gerçek olduğuna inandığınız bir eczane ya da aktardan ozon yağı alın büyük bir pamuğa döküp çiş yaptığınız yere koyun. Ve %100 pamuklu kilot giyin. İşte bu kadarmış. Allah şifa versin hepimize .

bu tarifte güzel ama kızılcık suyu çok daha kolay ve uğraştırmayan bi çözüm süper bi şey kesinlikle..markette var doğal ve katkısız olması lazım..

bu baslık tam bana göre benimde böyle bir sorunum var amA ilaç kullandığım halde geçmedi.sağ böbregimde taş var ondan olabiliyormudur?ama şu iltahaba birebir olan tarifi yapıcam umarım iyi gelir...çünkü bu sıkıntıdan dolayı hergün iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum

merhaba kızlar ben yeni üye oldum.10 aylık evliyim bende neredeyse her ay idrar yolu iltihabı geciriyorum.Dr gittiğimde tahlil yapılıyor antibiyotik ve tek kullnımlık suda eriyen ilaçtan veriyorlar geçiyor tekrar tahlil yaptırdığımda temiz çıkıyor fakat 1-1.5 ay sonra tekrarlıyor aynı zamanda bebekte düşünüyoruz ve ama sürekli yenileyen iltihap yüzünden olmayacak diye cok korkuyorum.ne yapmalıyım

Taştan kaynaklanıyormu bilmiyorum tatlım ya ama bana faydası oldu gibi ya önceden daha sık cıkardım şimdi azaldı. 1 bucuk hafta kadar kullandım. bi dene zararı olmaz.

Aynı şekilde bende kullandım ama pek faydasını görmedim. uzun süre devam etmedim belki ondandır. Öyle korkma ya cocuga engel olacak bir durum olsaydı doktor mutlaka belirtirdi. Sende bu tarifi bi dene. Allah hepimize acil şifa versin.

arkadaşlar ben 10 sene çektım her şeyi denedım geçmedı karnıbahar suyu için ben faydasını gördüm

Denerim ama nasıl içecez başka bi şey karıştıracak mıyız bi de ne kadar ne zamanlar içecez??

2 su bardagı su kaynatın kaynadıktan sonra küçük bi kase kadar karnıbahar atın suya 5 dkıka kaynatın ılıdıktan sonra 1 subardagı için bunu 7 gun yapn 3 gun ara verin bır ay boyunca yapın ben çaresnı bunda buldum çok çektım artk kan gelyodu ama çok şükür geçtı dye bılırım zaten 1 haftada ilthaplar gelyo sıvı halinde tadı çok kötü ama yapcak bişey yok karnıbahar suyunu içmeden önce c vitamini alın dyo ahmet marankı ben almadım baş dönmesi yaptı 1 tane portakal yıyın içmeden ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BEN BUNDA BULDUM DENEYEN ARKADASLAR DA ARTIK GEÇTI DYOLAR OYUZDEN İÇTİM EVET BENDEDE GEÇTI DYEBILIRIM DAHA KÜRÜM BITMADI 1 HAFTAM KALDI YARDIMCI OLMUŞUMDUR UMARIM SİZE

ben doktora gdyorum bana antbyotık verıyo evlılıgmn ılk aylarnda daha sık oluyodum ve 3 gun çekyodum en ufak üşütmemde artık agrdan lavaboda aglıyodum ama artık geçti çok şukur bu kürü kullanın faydasını görceksınız internetten de arastırabılırsınız yazıyor çunku inşllh gecer

fark etmez canm sabah akşam 1er bardak için gerçekten çaresini grceksnz ben hiç ayagmı halıya vramazdm üştp karnım agrrdı ama sımdı ayagm sudan çkmyo çok şükür olmuyorum ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

rica ederım cnm ama bak gör faydasnı göreceksin allahın izniyle o dert çok zor sürekli karn agrısı yanma mıde bulantısı bazen kanama offff çok zor ya

bende bunu denedim, faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…