- 2 Nisan 2011
- 1.884
- 7
-
- Konu Sahibi nazlihilal
bu tarifte güzel ama kızılcık suyu çok daha kolay ve uğraştırmayan bi çözüm süper bi şey kesinlikle..markette var doğal ve katkısız olması lazım..
bu tarifte güzel ama kızılcık suyu çok daha kolay ve uğraştırmayan bi çözüm süper bi şey kesinlikle..markette var doğal ve katkısız olması lazım..
bu baslık tam bana göre benimde böyle bir sorunum var amA ilaç kullandığım halde geçmedi.sağ böbregimde taş var ondan olabiliyormudur?ama şu iltahaba birebir olan tarifi yapıcam umarım iyi gelir...çünkü bu sıkıntıdan dolayı hergün iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum
merhaba kızlar ben yeni üye oldum.10 aylık evliyim bende neredeyse her ay idrar yolu iltihabı geciriyorum.Dr gittiğimde tahlil yapılıyor antibiyotik ve tek kullnımlık suda eriyen ilaçtan veriyorlar geçiyor tekrar tahlil yaptırdığımda temiz çıkıyor fakat 1-1.5 ay sonra tekrarlıyor aynı zamanda bebekte düşünüyoruz ve ama sürekli yenileyen iltihap yüzünden olmayacak diye cok korkuyorum.ne yapmalıyım
Bir kaçta tavsiyede bulundu.
Güvendiğiniz gerçek olduğuna inandığınız bir eczane ya da aktardan ozon yağı alın büyük bir pamuğa döküp çiş yaptığınız yere koyun. Ve %100 pamuklu kilot giyin. İşte bu kadarmış. Allah şifa versin hepimize .