• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yolu iltihabı =(

toprak39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
140
1
46
Adana
merhaba kızlar... çok uzun zamandır sürekli idrar yollarımda iltihaplanma oluyor. en sonuncusu böbreğime yakın ve iltihap kanıma da karıştığı için bayağı bir ağrı, istifra gibi problemlerin oldu =( maydanoz suyu iyi geliyor diyorlar ama bu problemleri yaşamış ve çözüme kavuşturmuş olanlardan tavsiye ve yardımlarınızı bekliyoruum... böbreğime zararı olacak diye korkuyorum artık.. doktor kontrolüne de gitmem gerekiyordu iş yerinden izin alamadım diye gidemedim de=( bugünlerde hafif de olsa ağrı ve 2 gündür de midem de sızı gibi ince ince bulanmalar mevcut...

benim böbreklerimde taş olduğu için sürekli idrar yollarım iltihaplanıyor.Maydanoz suyu evet iltihaba iyi geliyor ama böbrekte taş veya kum varsa dayanılmaz ağrılara yol açar maydanoz suyu.Bence doktora gidin uygun antibiyotik versin akşama kadar birşeyiniz kalmaz. Ben genelde zinnat ya da cec adlı antibiyotikleri kullanıyorum bu durumda tabiki doktor tavsiyesi üzerine

benim böbreklerimde taş olduğu için sürekli idrar yollarım iltihaplanıyor.Maydanoz suyu evet iltihaba iyi geliyor ama böbrekte taş veya kum varsa dayanılmaz ağrılara yol açar maydanoz suyu.Bence doktora gidin uygun antibiyotik versin akşama kadar birşeyiniz kalmaz. Ben genelde zinnat ya da cec adlı antibiyotikleri kullanıyorum bu durumda tabiki doktor tavsiyesi üzerine

size de geçmiş olsun.. umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.. ben doktor tedavisi görüyorum, şu an ağrılarım falan yok ama sürekli tekrarlıyor ve antibiyotik kullanma gereksinimi oluyor.. bu neden ile merak ettim maydanoz suyu ya da bir başka yöntem var mı iyi gelen diye.. ayrıca maydanoz suyunu nasıl yapıyorsunuz?

çok geçmiş olsun hanımlar,
nasıl bir azaptır o idrar yolları iltihabı iyi bilirim.
ben de senelerce çektim, nerdeyse her ay antibiyotik kullanmam gerekti, sonra dedim neden iyi olmuyor neden tekrar ediyor diye,
araştırdım ve bir de jinekoloğa görünmem gerektiğine karar verdim. jinokolojik muayeneden sonra problemin rahim ağzı yarasından kaynaklandığını öğrendim,
3-4 seans dondurma işlemi yapıldı ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun tamamen kurtuldum.
en son bi kaç ay önce idrar yoluyla ilgili bi sıkıntım olmuştu o da çok üşüttüğüm içindi. ilaç kullandım ve geçti gitti.

hanımlar tabiki sebep kesin odur demek yanlış olur ama sürekli tekrar eden enfeksiyonlar için jinekolojik muayene olmanızı da tavsiye ederim. ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum ve hepinize acil şifalar diliyorum

Back