Benim yegenim su an 5 aylik hamile. Ilk ogrendiginden eberi basi enfeksiyonla dertte ama ona hic antibiyotik vermediler. Iki veya 3 defa tek dozluk suda eritme bi antiseptik gibi bisi verdier o kadar. Cok arastirma kafana da takma doktoruna guveniyosan bekle vardir bi bildigi cok gecmis olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinDun doktorum idrar yolu iltihabin var ama 3 hafta sonra tedaviye baslayalim dedi..9haftalik oldugum icin sanirim.ama okadar korkuyorum ki iltihap bebek kesesini delebiliyormus ve bana antibiyotik vermedi monurol verdi onun bende pek faydasi olmuyor.3 hafta cok uzun bir surredoktorumu sevdigim icin baska doktora gitmeyi pek dusunmuyorum.vardir bir bildigi diyorum ama ya ilerlerse...antibiyotik kullanmasina izin verilmeyen arkadas oldu mu bu dönemlerde?
nasıl bır akıntın var) sarı renk mi
ben 13 haftalıkken enfeksiyondan yatmıştım. iğne, serum falan veriyorlar. enfeksiyon tehlikeli bi rşey. dikkat etmek lazım ama bana düşük tehliken var dememişti belki benimki 12 haftayı geçmiş olduğu içindir ya da beni korkutmamak içinhic korkma canim bana da aynilarini soylediler, bolbol su ictim ic camasiri cokca drgisip hep kuru tuttum kendimi, ilac kullandim baktimki 1 haftada gecmedi su ve hijyenle ustesinden geldim cok sukur.korkma gonlunu ferah tut gececek ki suan senin haftalarinda cok oluyo o bitanem
hic korkma canim bana da aynilarini soylediler, bolbol su ictim ic camasiri cokca drgisip hep kuru tuttum kendimi, ilac kullandim baktimki 1 haftada gecmedi su ve hijyenle ustesinden geldim cok sukur.korkma gonlunu ferah tut gececek ki suan senin haftalarinda cok oluyo o bitanem