Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları ıdrar yolu enfeksıyonu

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
33
bayanlar ıdrar yolu enfeksıyonu ılıskıde bulasırmı ben kac defa ılac kullandım gectı ama arası bır hafta surmeden yıne oluyorum ve suanda var cok agrı yapıo sureklı lavabo ıhtıyacım varmıs gıbı hıssedıyorum damla damla ve cok agrılı ıdrar gelıo cok cnm yanıo ben ılac kullanmk ıstemıorum artık bıy-tkısel bı onerınız varmı

sütle maydonozu kaynatıp buharının üstüne oturmak ne var ne yoksa döküyormuş...
civanperçemi kaynatıp buharına oturmakta aynı etkiyi yapıyor sanırım ,ha bunları yaparken çarpılır mısın bilemem(süt maydonoz aklıma hala yatmıyoda)
soğan ve sarımsakla yapılan bir kür daha vardı...saraçoğlunun sitesinde mevcut her şey

hiç duymamıştım bu oturma işini çok güldüm

buhar üstüne oturmak mı hayal edemedim

İdrar yolu enfeksiyonuna yatkinim ben de tek cozumu misir puskulunde buldum.. Kaynayan suya bir tutam atip iki dakika sonra altini kapatiyorum iliyinca ac karnina iciyorum mesela sabah kahvaltidan once bir bardak kadar.. Tadi tuzu yok cok rahat iciliyor ve bir kere icince geciyor benim.. Hemen etkisini gosteriyor tavsiye ediyorum..

Evet kesinlikle bulasir
Ustelik bu enfeksiyon gecene kadar zaten iliskide yasaktir
Demekki iliski yasadiginiz kiside esas enfeksiyon var onunla iliski kurunca sizdeki tekrarliyor
Bence maydanoz vs yontemleri yerine iliski yasadiginiz kisinin tedavi olmasi gerekir yoksa zamanla mesane ve bobrek problemleri yasanr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…