Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım,en kısa zamanda iyileşir inşallah.kız bebekleri maalesef daha hassas bu konuda çünkü idrar çıkışı makata yakınmış kızlarda.13.ayda bize de tahlil yapacak doktor.
canım cok gecmıs olsun.moralını bozma canım senı cok ıyı anlıyorum ama sen ıyı olacaksın kı ona ıyı bakabılesın.sen uzulırsen o da etkılenır.benım de oglum sıvasa geldıgımızden berı yemıyor ıcmıyor.bayagı zayıfladı.bırde oksuruk var dolu dolu.benım de canım sıkılıyor ınsallah en kısa zamanda toparlanır tum bebisler.
Benim kızım henüz 55 günlük ve 2 kez antibiyotik tedavisi oldu ilki 20 günlükkendi 3 adet iğne oldu, test yapıldı düzelmiş dendi. Bir hafta sonra yine basladı üstüne 14 günlük antibiyotik içirdim. İlaç dün bitti, testini carsamba yaptırıcaz, sonrasındada voiding yapılacak Dr belki idrar yollarında sızıntı vardır diyo.
Allah meleğine acil şifalar versin inşallah. Benim kızıma baktıkca içim parcalanıyor tadını aldığı ilk sey ilaçlar oldu yavrumun, umarım düzelmiştir ve bidaha tekrarlamaz
temizliğne dil-kkat ediyorum ve hep önden arkaya siliyorum. aman böbreklerde bişey çıkmasında...