İdrar yolu enfeksiyonu

ltshlpgsyb

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
18
1
1
25
Kızlar merhaba bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır kız bebek huzursuzluk ateş yok iştahı az acaba idrar yoluyla alakalı olabilirsiniz mi doktora gidecem tabi pazartesi size de sormak istedim

Benim bebeğiminde iştahsızlık problemi vardı . Doktora gittiğimde evet idrar yolu enfeksiyonu iştahsızlık yaparmış ancak tek başına bişey söylemek çok zor demişti . Kan ve idrar tahlilleri verdik temiz çıkmıştı . Yani tahlil vermeden bir şey söylemek çok zor . Ancak bildiğim kadarıyla enfeksiyon varsa idrarında değişik bir koku oluyormuş . Kusma ve ateş te yapar tabiki

Kızımdan örnek veriyorum en son idrar yolu enfeksiyonunda yanma yoktu ama kuru ateşi vardi 39° geziyordu ateşi ayrıca idrarinda yoğun bi koku oluşmuştu

benim kızım da 5 aylıkken olmuştu..çişini yaparken çığlık atıyordu ateşi yoktu 5 gün hastane de yattık

Kızlar merhaba bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır kız bebek huzursuzluk ateş yok iştahı az acaba idrar yoluyla alakalı olabilirsiniz mi doktora gidecem tabi pazartesi size de sormak istedim
Ah biz çok çektik idrar yolu enfeksiyonundan. Sürekli bakteri ürüyordu.
Çişini ederken çığlık kıyamet kopuyordu. Eli sürekli özel bölgesindeydi. Kaşınıyor acıyor falan diyordu. Hep huzursuzdu. Ve evet iştahsızdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…