İdrar yolu enfeksiyonu

Aysseng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
1
0
1
46
Kızlar geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu için önerileriniz nedir bıktım artık ilaç içmekten

Maydanoz saplarini kaynatin ve icin bunu duzenli yapinca idrar yollarinda iltihap miktop vs. kalmıyor , babannemiz bunu yillardir yapar saplarini atmaz , gecmis olsun

Kızlar geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu için önerileriniz nedir bıktım artık ilaç içmekten
Selam benim bir seneden fazla süren bir idrar yolu enfeksiyonu vardı sürekli antibiyotik kullandım gitmediğim doktor kalmadı her yolu denedim bir yanma başladı mı mafoluyordum. en son bana doktorum dedi hiç bişey kullanma ne zaman başlar sa ağrı kesici al normal ağrı kesici. Doktoru dinledim her akşam yatmadan önce elma sirkesi suya karıştırıp malum yeri yıkadım ve ne zaman ağrı geldiği zaman ağrı kesici aldım. Ve gerçekten çok şükür bu böyle iki aya yakın sürdü ve çok şükür geçti. Antibiyotik tamamen daha fazla beter ediyor. Yanlış tedaviler iyileştirmiyor aksine daha hasta yapıyor tavsiye ederim

Bende kullanıyorum antibiyotik ama daha iyiyim sürekli agrikesiciler de bağımlılık yapar. Bence sevmiyorum pek.

Merhaba ben de bu idrar yolları enfeksiyonuyla şu an tedavi sürecindeyim. Ben 53 yaşındayım 18 eylülde karın germe ameliyatı olucaktım fakat anestezi uzmanı tetkikler sonucu enfeksiyon olduğu için onay vermedi ve doktorum bunun çaresine bakmamı söyledi.aynı zamanda da benim sol kolumda donuk omuz sendromu oluştu ve fizik tedavi de tahlil yaptı ve yine enfeksiyon yüzünden fizik tedaviye de başlayamadılar. Neyse enfeksiyon hastalıklarında tedaviye başladım 20 gün antibiyotik tedavisi oldum fakat yine düşmedi idrar yolu enfeksiyonu direnç göstertiyor dedi doktor işin garibi hiç bir şikayetim rahatsızlığım da yok bir belirti vermedi hiç. Böyle olunca da doktorum hastane yatışı verdi ve 5 gündür serum ilaç tedavisi idrar külltür ve kan tahlilleri yapılıyor neyse ki bu gün biraz düzene girip enfeksiyon düşmeye başlamış cumartesi pazar günü de tedavim devam edecek pazartesi günü de kesin sonuçlarım çıkacak inşallah temizlenecek bu enfeksiyon illeti. Arkadaşlar demek istediğim ihmal etmeyin gerekirse doktorunuzdan hastane yatışı isteyin bu illet benim hem ameliyat hem de fizik tedavime engel oldu karın germe olamadım, kolum ağrıyor tedavi olamadım hep önüme çıktı bu durumu sakın ihmal etmeyin geçmiyorsa ilaçla yatın hastaneye bir kaç gün tedaviyi olun. Sağlıklı günler dilerim

Olurmu ilerisi böbreklerinize vurabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…