- 13 Ağustos 2022
- 8.693
- 4.437
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Bildiğiniz bitki falan varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antibiyotik kullandım geçmedi.Hiçbir bitki işe yaramadı bende monurol tek doz gece içiyorsunuz yüz de yüz çözüyor diyebilirim tabi geçmeyen enfeksiyonunuz varsa doktora bir danışın
Evet fayda etmedi.Tek dozluk antibiyotik varmış. Doktor reçete etti mi size daha önce?
Bende kaşıntı yok çok nadir yanma oluyor.İdrarim kesik kesik oluyorBu konudan en çok ben çekiyorum araştırmayada gittim özele gittim aynı ilaçları veriyorlar geçiyor tekrar bir daha başlıyor.
İdrar yolu enfeksiyonu olan hasta mutlaka yeşil akıntı ve kaşıntı olarak yaşıyor. Çok zor iç çamaşırlarımı ütülememe rağmen kendimi temiz tutmama rağmen kısa bir süre ilaçlarla geçiyor geri geliyor. En kötüsü eşinizle ilişki esnasında bile geliyor çok iğrenç bir durum bitkisini herşeyini araştırdım ama malesef bulamadım.
Hic denemedim (ben de monurol kullandim) ama bir arkadasim tavsiye etmisti zamaninda bir tencerede bir demet maydonozu kaynatın bir leğene koyun ve içine oturun (oturabileceginiz sicaklikta) ama dedigim gibi hic denemedim.Evet fayda etmedi.
Bende tabletini kullanmıştım kadın dogumcum vermıstiArkadaşlar merhaba. Konu ne kadar eski ya da ne nebze bir faydam olur bilemiyorum ama bende kronikleşmişti bu hastalık. Çok ağrılı ve sonu serum-antibiyotiklerle sonuçlanan tedavilerden bıkmıştım artık.
Ben çözümü Cranberry de buldum. Bizim tabirimizle Turna Yemişi. Hem tablet olarak kullandım, hem de yemiş olarak. İnanın fayda ediyor.
Görüntü olarak yüklemeye çalışacağım buraya da.
Şu an aynı durumdayım. Bi bakıyorum iyiyim bi bakıyorum ağrı geliyor.Arkadaşlar merhaba. Konu ne kadar eski ya da ne nebze bir faydam olur bilemiyorum ama bende kronikleşmişti bu hastalık. Çok ağrılı ve sonu serum-antibiyotiklerle sonuçlanan tedavilerden bıkmıştım artık.
Ben çözümü Cranberry de buldum. Bizim tabirimizle Turna Yemişi. Hem tablet olarak kullandım, hem de yemiş olarak. İnanın fayda ediyor.
Görüntü olarak yüklemeye çalışacağım buraya da.