İdrar yolu enfeksiyonu

Feride22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
49
11
8
28
Merhabalar arkadaşlar 9 haftalık hamileyim dün doktorum bazı tahliller istedi yaptırdım ama idrar tahlillerimde 4 referans dışı değer var bunlar
Yassı olmayan epitel hücresi:referans aralığı 0-0 benim değerim 1HS'de
Bakteri :referans aralığı 0-29 benim değerim 128HS'de
Lökosit:referans aralığı 0-4 benim değerim 10HS'de
Yassı epitel hücresi:referans aralığı 0-6 benim değerim 18HS'de bilen varsa yardımcı olabilir mi ya çok mu kötü enfeksiyon doktora attım sonuçları ama daha Bi cevap gelmedi merak ediyorum

Korkacak bir şey yok, gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çook yaygın bir şey. Suyu çoğaltın(ciddi anlamda), idrarınızı tutmayın. Dr size tek seferlik bir antibiyotik verecektir gece son idrarı yapıp 1 su bardağı suya karıştırıp içiyorsunuz bu kadar. Geçmiş olsun.

Not: idrar yolu enfeksiyonu tekrarlayan bir rahatsızlıktır genital hijyene ve çok su içmeye dikkat etmelisiniz

Çok teşekkür ederim çok endişe yaptım sonuçları görünce

Çok teşekkür ederim çok endişe yaptım sonuçları görünce
Sakin olun, 31 hafta boyunca daha çoook tahlil vereceksiniz. Ufak tefek enfeksiyonlar olur böyle, takmayın.

Ben de 6 haftalık hamileyim idrarda kan görüldü idrar yolu enfeksiyonu varmış, doktor kültür istedi şuan sonucu bekliyorum, korkuyorum bebeğe bişey olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…