Çocuk Hastalıkları Idrar yolu enfeksiyonu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AZHDM

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
2
1
1
27
Merhaba hanımlar kızım 4 aylik idrar yolu enfeksiyonu geciriyor şuan belirti olarak sadece kusma ve huzursuzluğu vardı doktor 7 tane igne verdi ayrica bobreginde taş var dedi cocuk nefrolijiye yönlendirdi cok endişeleniyorum bu durumu daha önce yasayan varmı şuan ne durumda lütfen bana bilgi versin

Çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu ateş yaptı mı peki? Bende şüpheleniyorum ona göre doktora götüreyim

Çok geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu ateş yaptı mı peki? Bende şüpheleniyorum ona göre doktora götüreyim
Hayır canim sadece kusma iştahsızlık huzursuzluk vardı bide benim kızım kakasini 3 4 gune 1 yapiyodu bu sorunla gittik doktora tahlil yaptırınca cikti

Hayır canim sadece kusma iştahsızlık huzursuzluk vardı bide benim kızım kakasini 3 4 gune 1 yapiyodu bu sorunla gittik doktora tahlil yaptırınca cikti
Bizimde aynı şikayetler. 2 3 gunde 1 kaka yapiyo 4 aylık. Doktor kakası için normal demişti. Şimdi bide huysuzluk iştahsızlık başladı. Tekrar götüreyim bakalım

Back