Gebeliğe Hazırlık İdrar yolu enfeksiyonu!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Kızlar bir türlü gecmedı ya 1 seneden beri cekıyorum . Ne iyi geliyor soyleyın ılac kullanıylrjm gecıyor yıne başlıyor. Ozellıkle soguk havalarda daha cok oluyor bıktım

Kızlar bir türlü gecmedı ya 1 seneden beri cekıyorum . Ne iyi geliyor soyleyın ılac kullanıylrjm gecıyor yıne başlıyor. Ozellıkle soguk havalarda daha cok oluyor bıktım
Bende inan ki yildim artik hergun idrar enfeksyonu ile ugrasirim artik basladik yine suan yine kotuyum

Bir bayan üroloğa gittiniz mi? Erkekler sanırım kadın anatomisinden pek anlamıyorlar belki anatomik bir sıkıntı vardır?

Bu arada cranberry suyu kontrol altında tutmakta faydalı deniyor. Düzenli kullanmanız lazım ama.

Venatura Cranberry Ve D-mannoz 30 Yumuşak Kapsül - n11.com Bunu özellikle tavsiye ederim. Ürünü tanımıyorum ama d-mannose idrar yollarındaki tüm bakteri partiküle yapışıp hepsinin atılmasını sağlar. D-mannose ben kendim de kullanıyorum ve Türkiye'de gördüğüm en uygun fiyatlı seçenek bu gibi.

İşte bunlardan bir tanesini alıp deneyin düzenli kullanmanız lazım. Ya da direk meyvenin kendisini alıp kaynatıp her gün için. Cranbery'nin içerisinde bulunan bir madde idrar yollarındaki dokuyu sararak korma sağlıyor. Umarım bir an önce kurtulursunuz.
1
10 yıldır kurtulamayan bir hemşire ile de konuştuk geçenlerde o da d-mannose kullandığını söyledi. Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum!

Umarım işinize yarar.

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederım bilginiz için duymustum evet dedıfınız meyveyi mutlaka araştıracağım doktor yolu göründü yine bana

Cok tesekkur ederım bilginiz için duymustum evet dedıfınız meyveyi mutlaka araştıracağım doktor yolu göründü yine bana
Sadece meyve değil yalnız tercihen d-mannose olsun. Ben de kullanıyorum dediğim gibi. Ve benim işime yaradı.

İnşallah size de faydası olur.

Tabi doktora gidin ve anatomik bir sorun var mı araştırılsın o ayrı. Ama doktorunuzu da iyi araştırın bence. Herkes aynı yetenekte değil ve kimisinin de umrunda değil...

Kuzucum merhaba aynı dertten bende çok çektim tek çarem bol boool su her gün 2 litreden az su içmiyorum dr hijyen takıntından olduğunu belirtiyor mesela ben dışarda asla lavaboya girmem çok takıntılıyımdır (tatilde bile tutabildiğim kadar tutarım ev dışında çok çok nadir girerim ve girmeden illa çamaşır suyu dökerim ileri bi takıntı )kendi kendine yapıyorsun bunu bırakmalısın dedi duş jelleri aşırı hijyen soğuk havalar çok tetikliyor benim artık çok ileri gitmişti ve kanlı idrarım oluyordu su ile çözüm buldum yani bulduğumu düşünüyorum bayadır rahatım bol bol suyu alışkanlık haline getirmeni öneririm

Ay içimi okudun herslde kuzum sımdı 2 litre su içtim yanma hafifledi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…