Bir bayan üroloğa gittiniz mi? Erkekler sanırım kadın anatomisinden pek anlamıyorlar belki anatomik bir sıkıntı vardır?
Bu arada cranberry suyu kontrol altında tutmakta faydalı deniyor. Düzenli kullanmanız lazım ama.
Venatura Cranberry Ve D-mannoz 30 Yumuşak Kapsül - n11.com Bunu özellikle tavsiye ederim. Ürünü tanımıyorum ama d-mannose idrar yollarındaki tüm bakteri partiküle yapışıp hepsinin atılmasını sağlar. D-mannose ben kendim de kullanıyorum ve Türkiye'de gördüğüm en uygun fiyatlı seçenek bu gibi.
Cranberry Besin Takviyeleri, protein tozu, BCAA, vitaminler ve diğer takviyeler n11.com'da! Besin Takviyeleri & fiyatları Fitness & Kondisyon kategorisinde!
www.n11.com
İşte bunlardan bir tanesini alıp deneyin
düzenli kullanmanız lazım. Ya da direk meyvenin kendisini alıp kaynatıp her gün için. Cranbery'nin içerisinde bulunan bir madde idrar yollarındaki dokuyu sararak korma sağlıyor. Umarım bir an önce kurtulursunuz.
1
10 yıldır kurtulamayan bir hemşire ile de konuştuk geçenlerde o da d-mannose kullandığını söyledi. Bu arada ben yurt dışında yaşıyorum!
Umarım işinize yarar.