- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
klozetmi kullaniyorsunuz?Tahlil sonucunda 2-3 lökosit 3-4 epitel hücresi yazıyor hamileyim 8 haftalık 3 hafta önce yine aynı şikayetler vardı toz şeklinde antibiyotik kullandım şimdi ne yapıcam ilaç kullanmaya gerek var mı doktora da ulaşamadım
Evet ama evde dışarda kullanmıyorum çok fazla dışarda WC ye girmem zatenklozetmi kullaniyorsunuz?
3. Hafta önce şikayetiniz vardı da tekrar havuza denize mi girdiniz? Biraz bilinçsizce olmuş hastaneye gidin muhtemelen yatırırkar hamilelikte enfeksiyon riskli baya
insan vücudu klozette diskilamaya musait degildir normaldeEvet ama evde dışarda kullanmıyorum çok fazla dışarda WC ye girmem zaten
Çok geçmiş olsun bende az milrarda çıkmasına rağmen bir gece yatırdılar antibiyotikli serum verdiler ihmal etmeyin ilk 3 ay riskliYok tekrar girmedim zaten 3 hafta öncesinde girdiğimde hamile olduğumu bilmiyordum
Acildeki doktora da gösterdim çok fazla değil dedi bol su iç dediCok fazla deil enfeksiyon ama dr karar verir ilaca
Aynen cok fazla deil dedigim gibi bol bol su ic idrarini bekletme sık sık wc git ben hep 300 500 degerlerle acile gittigim icin bu deger fazla gelmediAcildeki doktora da gösterdim çok fazla değil dedi bol su iç dedi
WC ye gitmekten bunaldım Allahım ne zor bu annelikAynen cok fazla deil dedigim gibi bol bol su ic idrarini bekletme sık sık wc git ben hep 300 500 degerlerle acile gittigim icin bu deger fazla gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?