- 19 Ağustos 2016
- 726
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Korktum biraz çünkü 4-5 gündür hiç geçmedi ağrım.Yapar. Neden ihtimal veremiyorsunuz?
Korktum biraz çünkü 4-5 gündür hiç geçmedi ağrım.
Evet verdi içtim onu ama değişme olmadi onun dışında yeni antibiyotige başladım benim özellikle sağ kasik kismima doğru ağrı oturup kalkarken bile yavaş yavaş oturuyormEvet cok kötü bir agrisi varbende yasadim o aciyi bol bol su ic Doktor bir kerelik suya katip bir toz ilaci vermisti aksam ictim sabaha birseyim kalmamisti sükür. Türkiyede o ilactan varmi bilmem ama doktor ilac verdimi? Tekrar gecmis olsun ama unutma bol bol su ic
Evet verdi yeni başladım ilaca dün. Şu anda değişme olmadi hicIlac verdi mi? Verdiyse ilacinizi duzenli kullanin ve bol su icin. Vermediyse tekrar basvurun ve agrinizin fazla oldugunu soyleyin ilac baslar.
Evet verdi yeni başladım ilaca dün. Şu anda değişme olmadi hic
Teşekkür ederim yardimci oldugunuz icin1 gunde tedavi olamazsınız çünkü. 1 hafta duzenli kullanin gecmezse tekrar basvurun. Agriniz da sikayetleriniz de normal. Idrar yolu enfeksiyonu boyle olur zaten. Atesiniz cikarsa hemen doktora tekrar gidin.
Dedigim gibi bol su icin, ic çamaşırlarınızı gunluk değiştirin ve utuleyerek giyin. Mumkunse yuzde yuz pamuk olsunlar. Bir de agrilariniz sirasinda sicak su torbasi koyarsaniz iyi gelir. Gecmis olsun.
1 gunde tedavi olamazsınız çünkü. 1 hafta duzenli kullanin gecmezse tekrar basvurun. Agriniz da sikayetleriniz de normal. Idrar yolu enfeksiyonu boyle olur zaten. Atesiniz cikarsa hemen doktora tekrar gidin.
Dedigim gibi bol su icin, ic çamaşırlarınızı gunluk değiştirin ve utuleyerek giyin. Mumkunse yuzde yuz pamuk olsunlar. Bir de agrilariniz sirasinda sicak su torbasi koyarsaniz iyi gelir. Gecmis olsun.
Sıcak su hariç katılıyorum. Ama sıcaklık bakterilerin daha güzel üremesini sağlayabilir. Enfeksiyonda sıcak su/havlu kullanılmaz. Ekleyeyim dedim.
Gaz sancısı varsa sıcak hareketlendirebilir iyi gelebilir ama eneksiyon kaynaklı ağrıda tavsiye edilmez . O an iyi hissettirse bile enfeksiyonu şiddetlendirebilirsiniz. Aklınızda olsunOyle mi?Kolik agriya sıcak kompresler iyi gelir diye demistim.
Çok teşekkür ederim aynen değerler yüksek birazLökosit 40 Y.epitel 50 mi?
Benim lökosit 8 9 Y.epitel 15 falanken bile agriyordu kasigim sizinki apandisit agrisi kadar cok olmasi lazim..
Cok gecmis olsun bir an once atlatirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?