idrar yolu enfeksiyonu

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
İyi geceler herkese
Sağ kasigimda geçmeyen ağrı, sik sık idrara çıkma, kesik kesik yapma nedeni ile doktora gittim idrar örneği vermemi söyledi test yapıldı
Lökosit 40 standart 0-5
Yassı epitel 50 standart 0-10
Doktor aşırı iltihabin var dedi
Bu iltihap sağ alt bölgede bu kadar ağrı yapar mı ya

Evet cok kötü bir agrisi var bende yasadim o aciyi bol bol su ic Doktor bir kerelik suya katip bir toz ilaci vermisti aksam ictim sabaha birseyim kalmamisti sükür. Türkiyede o ilactan varmi bilmem ama doktor ilac verdimi? Tekrar gecmis olsun ama unutma bol bol su ic

Evet verdi içtim onu ama değişme olmadi onun dışında yeni antibiyotige başladım benim özellikle sağ kasik kismima doğru ağrı oturup kalkarken bile yavaş yavaş oturuyorm

Enfeksiyon varsa kuzum usutmemeye bak ayaklari usuyunce ozellikle basliyor bu hastalik bende kroniklesince ilac da pek yaramayabilor

Annemde de aynısı oluyordu soğan suyu kaynatıp içiyordu kaç kez geçirdi onunkini, bence siz de bi deneyin doğal bişey sonuçta zararı da olmaz

Evet verdi yeni başladım ilaca dün. Şu anda değişme olmadi hic

1 gunde tedavi olamazsınız çünkü. 1 hafta duzenli kullanin gecmezse tekrar basvurun. Agriniz da sikayetleriniz de normal. Idrar yolu enfeksiyonu boyle olur zaten. Atesiniz cikarsa hemen doktora tekrar gidin.
Dedigim gibi bol su icin, ic çamaşırlarınızı gunluk değiştirin ve utuleyerek giyin. Mumkunse yuzde yuz pamuk olsunlar. Bir de agrilariniz sirasinda sicak su torbasi koyarsaniz iyi gelir. Gecmis olsun.

Teşekkür ederim yardimci oldugunuz icin

İlacınızı düzgün kullanmaz yada iyileştim diyip yarıda bırakırsanız tekrar enfeksiyon geçirirsiniz üstelik direnç kazanarak gelir bakteriler...

Sıcak su hariç katılıyorum. Ama sıcaklık bakterilerin daha güzel üremesini sağlayabilir. Enfeksiyonda sıcak su/havlu kullanılmaz. Ekleyeyim dedim.

Çok iyi anlıyorum sizi.. acıdan yürüyemediğimi bilirim ben ilaçlarınızı düzenli kullanın bol bol limonlu su için..

Lökosit 40 Y.epitel 50 mi?
Benim lökosit 8 9 Y.epitel 15 falanken bile agriyordu kasigim sizinki apandisit agrisi kadar cok olmasi lazim..
Cok gecmis olsun bir an once atlatirsiniz insallah

Bu ağrı çok fena oluyor, ben apandisit sanıp kendimi acile götürtmüştüm apandistim patladı diye. Enfeksiyondandır yani, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…