İdrar yolu enfeksiyonu yassı epitel ve bakteri yüksekliği

penumbrasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
21
2
1
25
Bugün idrar verdim yassı epitel 35 bakteri 39 çıktı bu enfeksiyon demek mi yoksa Allah korusun daha farklı bir rahatsızlık mı yasayaniniz var mı

İdrar yolu enfeksiyonu evet. Lökosit de yüksektir muhtemelen ama korkmayın iye olmayan kadın yok nerdeyse. İdrar Kültürü de verdiniz mi?

İdrar yolu enfeksiyonu evet. Lökosit de yüksektir muhtemelen ama korkmayın iye olmayan kadın yok nerdeyse. İdrar Kültürü de verdiniz mi?
Lökosit normal çıkmış bu iki değer böyle çıkmış bende o yüzden endişelendim sabah bakicaz bakalım. Sadece idrar istemişti doktorum kültür vermedim

Büyük ihtimal enfeksiyon canım doktorun ile görüşmedin mi
Daha önce enfeksiyon geçirdiğimi gösteriyormus o değerler bir ay önce vardı enfeksiyon uromisin kullanmıstim şimdi bu yazdığım degerler için doktor idrarın temiz bol su iç dedi ilaç vermedi bilgilendiriyim dedim

DAha önceki değerler yeni yapılan idrar testinde nasıl böyle çıkmış ki sen madem doktorun dediğini yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…