İdrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar :(:(

dibomelike

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
7
0
16
Çorum
Arkadaşlarımm 17 haftalık hamileyim herhangi bi şikayetim olmamasına rağmen idrar yollarımda enfeksiyon çıktı sadece hala geçmeyen mide bulantım ve çıkarmalarım devam ediyor iltihap bulantıları arttırıyormuş. Benim penisiline de alerjim olduğu için doktorum Monural Şase diye tek kullanımlık bir antibiyotik verdi. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız???

canım bana da doktor ondan verdi. hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var geçmiyor bir türlü.
çok bulantım olduğu için içemedim bir türlü ilacı.
sen içtin mi?
ben de her gece içeyim diyorum ama bir türlü içmiyorum.
sanırım ondan bulantılarım devam ediyor

merhabalar taze anne adayları. ben kasım'12 annesiyim . geçen yıl bu zamanlar anne adayı iken şimdi annelikte sekizinci ayıma gireceğim. idrar yolu enfeksiyonundan hamileliğimde çok çektim. hatta doğumdan sonra bile sorun yaşadım. monural şaseyi ihmal etmeyin derim. hamileliğimde beş - sekiz arası idrar yolu enfeksiyonu yaşadım tam sayısını hatırlayamadım . bol bol su içmeye çalışın ve o ilacıda kullanın Allah muhafaza idrar yolu enfeksiyonuna müdahale edilmezse erken doğum ya da düşüğe sebep olabiliyor. ben emzirirken bile aldım üç defa munoral o yüzden korkmanıza gerek yok.

teşekkürler taze anne
ben de içtim lezzetli de bişeymiş meğer :))
şimdi de mantar var, suyu aşırı derecede içiyorum ama doktor bir tek travazol veriyor fitil için erken diyip duruyor.
inşallah o da geçer de rahatlarım.

hamilelikte bende geçirdim hatta onunla beraber böbreğimden kum döktüm 2 kere serum yedim onun dışında hiçbir ilaç kullanmadım güvenemiyorum o sancıyı çekerim ama bebeğimin sağlığını riske atmam diye düşündüm.sabahlara kadar ağrıdan ağladığımı biliyorum çok zordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…