- 28 Aralık 2015
- 91
- 17
- 88
- 32
- Konu Sahibi csistanbul
Merhabalar çocukluğumdan beri idrar yolu enfeksiyonu geçiririm sık sık tekrar eder.Yakin zamandır bebek planliyoruz doktora gidiyorum 2 gün önce aksef antibiyotik bitti.Doktorum yumurtlama tarihimize göre dün ilişki önerdi.Sabaha karşı aşırı bir yanmayla uyandim.Once mantar enfeksiyonundan zannettim o da sık tekrarlar.Sonrasinda idrarım kopurmeye başladı.Annem ve erkek kardeşim de protein kaçağı var ondan ötürü panikleyip tahlil yaptırdım hemen normalde antibiyotik.yeni bittiği için biraz gecmesini beklemek lazım dedi kadın doğum doktorum ama protein varsa çıkar dedi.protein +1 çıktı ilk defa daha önceleri enfeksiyon çıksa bile protein negatif olurdu.Panikten annemleri aradım ayrı şehirlerde yaşıyoruz onların doktoru aile doktorumuz gibi olan tecrübeli bir doktor sağolsun.O ise enfeksiyondan ve akıntıdan kaynaklı.olabilecegni akintimin tedavi edilmesi gerektiğini söylemiş öncelikle korkulacak.birsey yok demiş.annem ve erkek kardeşim de çıkınca ben genetik yatkınlıktan korkuyordum onu biz araştırdık öyle değil sizinki demiş.kadin doğum doktorumu aradim tekrar o da +1 e karalar bağlama enfeksiyon akıntı gibi.nedenlerde.olabilir dedi de aşırı korkuyorum acaba enfeksiyonla birlikte protein kaçağı yaşayan varsa bilgilendirebilir.mi?