Idrar yolu enfeksiyonu ve hamilelik

Loria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
276
6
Arkadaslar hamilelegim ogrenmeden once idrar enfeksiyonundan rahatsizdim ve bobregimede atmisti iltihap , acile gittigim gun ogrendim hamile oldugumu, Allahima sukurler olsun .. Ama ogun bugundur hala yakamdan olmadi bu enfeksiyon 3 kere antibiyotik verdi dr, iki kerede bobrege atti enfeksiyon, idrarimda yanma hissi ise hic gecmiyor antibiyotigi icerken bile..

Suanda mesela on gundur kullaniyorum ilaci yarin bitiyor ama hala yanmam var 11 haftalik hamileyim ve bebegime bi zarari oldumu enfeksiyonun yada ilacin diye stresten canim cikiyor hayir okadar ilaci ictim bari iyilessem oda yok, anlicaginiz coook depresif oldum, etrafimdaki herkes yok niye ilac iciyosun bebege zarar hep diye psikolojimi bozdu , dr soruyorum adam guluyor biz sana kafadanmi ilac veriyoruz diye .. Sana verdigimiz ilaclar hamilelere verdigimiz turden diyor ..

Bu enfeksiyondan nasil kurtulcam nolur varsa bi bildiginiz paylasin yoksa ben sanirim doguma kadar bu illetle ugrasiycam.. Hayir babagime zarari olmadigini bilsem cekerim cilemi ama cok korkuyorum

Simdiden tesekkur ederim yazanlara..

İlactan antibiyotikten cok,bol su icmen gerekiyor.sadece ilacla gecmez.bol bol iceceksin..surekli elinden pet sise dusmeyecek

İlactan antibiyotikten cok,bol su icmen gerekiyor.sadece ilacla gecmez.bol bol iceceksin..surekli elinden pet sise dusmeyecek

Zaten pet sisemle meshur olmusum, elimden hic dusmuyor, bide mide bulantisi olunca su icmekte cok zor oluyo su bile bulandiriyo ama yinede iciyorum valla

canım bende de olmuştu yanlış hatırlamıyorsam..3 ay bittikten sonra başladı birdahada geçmedi doğuma kadar..doğuma kadar çeşitli antibiotikler kullandım..en fazla 1 hafta iyileşiyordu..tekrar başlıyordu..doktor bebeğin mesane ve idrar yollarına baskıdan oluyor demişti..çevreyi dinleme canım ..banada söylemişlerdi..bebein sağlam olmaz..doktorda bana demişti asıl tedavi görmezsen hem böbrek hemde düşükle sonuçlanır dedi..tanrıya şükür şimdi kocaman oldu hiç bir şeyide yok..birde çok su iç..en azından böbreklere kolay çıkmaz..

Ah sonunu okuyumca nasil sevindim, Rabbim uzun omurler verdin yavrunuza.. Inan okadar psikolojim bozulduki, esim ailesine kiziyor buyun sorumlulugu ben ustleniyorum icecek o ilaclari diyor siz karismayin diyor ama hep bi laf sokma oluyor hayir normalde takmam ama hamilelikte insan cok hassas oluyomus..

Dr banada dedi ayni seyleri enfeksiyon ilactan daha zarali diye, aynen dedi rahim baski yapiyor .. E daha simdi kucuk bebegim buyudukce ozaman dahami zor olucak .. Bu korkuyla nasil gecicek 9ay bilmiyorum , endiseden hamileligimin tadini alamadim

korkma canım bol bol su içmeyide unutma..ilaçları zaten doktorlar hamileye uygun veriyor..sağlıkl al bebeğini kucağına..

korkma canım bol bol su içmeyide unutma..ilaçları zaten doktorlar hamileye uygun veriyor..sağlıkl al bebeğini kucağına..

Allah buyuktur bir tek ona siginiyorum.. Suyuda cok iciyorum sicakta tutuyorum kendimi yine olmuyor , neden iyilesmiyorum anlamiyorumki

Geçmiş olsun cnm hamilelik döneminde bende çok çektim bu rahatsizliktan bana en iyi karbonatli su geldi bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı karbonat karıştırıp iç bebeğe bir zarari yok kizim bugün 45 günlük oldu

Kiziniza koca bir masallah diyorum.. Gunde kac kere iciyordunuz onu?

Oncelikle gecmis olsun arkadasim bende ayni sorunlari yasiyorum gebeligimin ilk haftalarindan beri idrar yolu enfksiyonu ve mantar 8 haftalikken antibiyotik kullandim daha sonra ara ara yine agtilarim oldu doktorum ilac vermedi lokosit miktati az die su ile atmaya calistim son iki haftadir yine cok agrim oldu bobreklerim agridi ultrasona girdim bobrekler temiz cikti ama sanci cekiyorum bol su iciyorum gecmedi bi kac gun oncedoktoragittim bi antibiyotik verdi ama icemedim iki kere aldim dokundu bana sanki felc oluyomusum gibi bi his her antibiyotigi icemiyorum ama sukur bi kac gundur iyiyim cok su ic bi iki gunden belli etmiyo kendini ama bir haft duzenli icince azaliyo agrilarin bende kaynanam yuzunden cogaldi kisin surrkli balkon kapisi acik ev soguk o yuzden yakalanfim simdi biraz usutsem oluyo ayagini sicak tut umutsuz olma inanki herseyi soylerler takma bebegini dusun sadece moral cok onemli

arkadaşlar merhaba

bende yeni hamileyim doktor bana da enfeksiyon var dedi düşük riski olabilr eğer tedavi etmezsek dedi. Tek kullanımlık suya atılan ilaçtan içtim haftaya tekrar gidip test olcam inşallah geçmiştir. Hamileilkten önce böyle birşeyim yoktu hamilelikte çıktı . Bol bol su içiyorum inşallah geçmiştir. İnşallah kötü birşey olmaz

Arkadaslar ben kusburnu suyu iciyorum bu idrar yolu enfeksiyonlarina cok iyiymis, benim ebem souledi banada, hergun bi bardak iciyorum sizede tavsiye ederim.. Hamileler hasta olmasinnnnn.... Hepimiz saglikla aliriz yavrumarimizi kucagimiza insallah..

arkadaşlar merhaba bugün doktordan geldim ve enfeksiyon kalmamış. bol bol su için arkadaşlar mideniz bulansa da için ben öyle yaptım. şükür testler temiz çıktı dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…