İdrar yolu enfeksiyonu ve bel kalça agrısı

irem4006

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
3.809
2.851
Merhaba son ıkı uc yıldır
Birgün birden bır kalcamın ıcınden kemıkte agrı olusuyor
Sonra ıkı tarafada gecıyor yoğun tutulma
Sanki kalcamın ıcındekı kemıkler bırbırıne ezıyor ve kırılacak gıbı
Tam kalcamın ustu belimede aynısı oluyor
Gidip test yaptırıyorum idrar yolu enfeksiyonu cıkıyor

Kıme sorsam kasık agrısı ,idrarda yanma,kan gelmesi filan

Bende kesinlikle öyle şeyler yok
Benım direk kalcamın ıcındekı kemıkler sankı kırılacak gıbı adım atamıyorum
Tuv gıdıp gelmek ıskence ,mılım milim hareket edıyorum yok dayanamıyorum bu agrıya

Antıbıyotık bırde kas gevsetıcı verdıler
Ikı gundur yatıyorum yatarkende agrıyor
Kalkacakken birden küt diye heryerim kırılıcak gibi feci agrı

Bunu yasayan bir benmiyim ..
Gece cok zordu su bile içmek için dönemiyorum
Ambulans cagıracaktım aglaya aglaya bir hal oldum
Böyle ıdrar yolu enfeksıyonumu olur

Böbreklerinizle ilgili bir sorun olabilir mi? Belki kum döküyorsunuzdur.
Ayrıca vücutta enfeksiyon varsa maalesef kemiklerde ağrı, mide bulantısı vs yapabiliyor. Ancak sizinki bölgesel olunca enteresan geldi. Nefrolojiye gitseniz sanki daha verimli bir sonuç alırsınız.

İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz ama yaşadığınız belirtilerin bence onunla bir ilgisi yok. Fıtığa benziyor daha çok

• Beğen
Reactions: The
Öncelikle gecmis olsun, enfeksiyon oldugunu dusunmuyorum. Tarif ettiginiz benzer agrilari ara ara bende yasiyorum lumbago*siyatik diye tanimlaniyor olabilir bel-popo kemikleri bazen de bacaklarima vuruyor. Aglayarak klozete otururdum, koltuktan kalkmak ya da yataga uzanmak zulum gibiydi. Doktor agrilarin icin igne yapabilirim ancak kilo ver, spora yuruyuse agriya ragmen devam et dedi. Kendi tavsiyeme gelince agir kaldirip cok is, temizlik yapmamak gerek.

Son düzenleme:
İdrar yolu enfeksiyonu geçen ay bende çok ağır geçirdim aynı kalça bel sırt ağrısı tutulması neyse işte yürüyemiyodm akıntı ve idrarda yanma varmı sizde de

Bende oluyorum dönem dönem ve en son epey aģır geçmişti ağrıdan duramıyordum. Tedaviyle düzeldi. Belirtilerimiz de benzerdi. Batma özellikle ani gelişen batma hissi bende de fazlaca farkli bölgelerde oldu.
Alt karın bölgesi,kaburgaların altında ve yanlarında ağrı olabiliyor idrar yolu enfeksiyonunda ama ilaçlara rağmen geçmezse tekrar doktora gidin tabi ki.
Birde bol bol su için.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Ayrıca vücutta enfeksiyon varsa maalesef kemiklerde ağrı, mide bulantısı vs yapabiliyor. Ancak sizinki bölgesel olunca enteresan geldi. Nefrolojiye gitseniz sanki daha verimli bir sonuç alırsınız.
Böbrek civa
rında agrım yok, ıdrardada agrı yok yanma yok
Ama kanda enfeksıyon ve ıdrarda bol lökosit cıktı .
İdrar enfeksıyonu var bel fıtıgı dıyecegım ama
Uc senedır boyle olumca test yaptırıyorum hep ıdrar yolu enfeksıyonu cıkıyor
Ozellerı aradım yarım gun calışıyorlarmıs
Ambulans cagırsam bır ıgne vurup gondermek istiyorlar
Dün acıldeydım ıgne vuralım dıyor baska bısey yapmıyor .
Kalcamın ıkı ıcındekı kemıkler kırılacak adımda atamıyorum

Bel fitigi olabilir misiniz? Agrilar benim kuyruk sokumuma vuruyordu, fitikta agrinin illa belde olmasi gerekmiyor
İdrar yoku enfeksıyonu oldugumda boyle oluyor ama
Bence bu enfeksıyon tutulma yaptı kemıklerım kırılacak gıbı . Mılım mılım hareket edıyorum yatsam kalkamıyorum ,otursam yatamıyorum
Ikı kalcamın ortasında fecı kırılacak gıbı kemık agrısı
Pekı boyle olumca ne gecırıyor sızın agrınızı
Enfeksıyondan tutuldu buyun kemıklerım buda fıtık varsa daha kotulestırdı belkıde
Aglamaktan yoruldum kemık kanserı fılanım herhalde dıyorum bukadar agrıya ınsan vucudu dayanmaz
Bayılcak gıbı oluyorum agrıdan

İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz ama yaşadığınız belirtilerin bence onunla bir ilgisi yok. Fıtığa benziyor daha çok
Kas gevsetıcı ılac verdıler içtim hiçbir işe yaramadı
Ama ıdrar yoku enfeksıyonu olunca bunlar oluyor
4. Seferdır aynı oldu
Bel fıtıgı varsa bu tutulmayla katlanıyor demekkı acısı
Pekı nasıl gececek fıtıksada..cunku dayanamıyorum . 4 saatte bır parol ıcıyorum
Ikı kez kas gevsetıcı hıcbısey gecırmedı

Bence bu enfeksıyon tutulma yaptı kemıklerım kırılacak gıbı . Mılım mılım hareket edıyorum yatsam kalkamıyorum ,otursam yatamıyorum
Enfeksıyondan tutuldu buyun kemıklerım buda fıtık varsa daha kotulestırdı belkıde
Aglamaktan yoruldum kemık kanserı fılanım herhalde dıyorum bukadar agrıya ınsan vucudu dayanmaz

Cok gecmis olsun. Bende fıtık baslangici vardi, fizik tedavi ile iyilestim. Tedavi esnasinda havlulara sarilmis, parca psrca toplam 5kg luk sicak su torbasi koyuyorlardi. Belki sicak su torbasi size de iyi gelir

Kas gevsetıcı ılac verdıler içtim hiçbir işe yaramadı
Ama ıdrar yoku enfeksıyonu olunca bunlar oluyor
4. Seferdır aynı oldu
Bel fıtıgı varsa bu tutulmayla katlanıyor demekkı acısı
Pekı nasıl gececek fıtıksada..cunku dayanamıyorum . 4 saatte bır parol ıcıyorum
Ikı kez kas gevsetıcı hıcbısey gecırmedı
Annemde de aynısı olmuştu fıtıkta. Hemen bir uzmanına gözükmelisiniz onlar uygun tedavi söylüyorlar. Fizik tedavi, cerrahi işlem vb.

İdrar yolu enfeksiyonu geçen ay bende çok ağır geçirdim aynı kalça bel sırt ağrısı tutulması neyse işte yürüyemiyodm akıntı ve idrarda yanma varmı sizde de
Hafif yanma var gibi ama ne kasıklarda agrı ne akıntı vs bısey yok
Kıme sorsam en son kan gelıyor bıle dıyen var
Benım sadece kalca ıcındekı kemıkler sızlıyor
Ama sırtımdakı kemıklerde..
Yanı emın gıbıyım enfeksıyondan kemık ve kaslarımda tutulmalar yasadıgıma ..
Ama yorumlarda alakası yok dıyende var
Yürüyemıyorum kemıklerım parçalanacak gıbı..
Pekı nasıl gectı sizinki
Antıbıyotıkte ıcıyorum bugun 3. Gun azaldı gıbı ama hala dayanılmayacak agrılar var cok kotu
Cam kemık hastalarını gosterırlerdı ya oyle ayaga kalktıgımda kırılacak gıbı cok agrıyor

Cok gecmis olsun. Bende fıtık baslangici vardi, fizik tedavi ile iyilestim. Tedavi esnasinda havlulara sarilmis, parca psrca toplam 5kg luk sicak su torbasi koyuyorlardi. Belki sicak su torbasi size de iyi gelir
Dünden beri koyuyorum oda terletıyor galıba . Sırkelı suyla sıldırıyorum
Ama ayaga kalmayı bırak oturacak sevıyeye gelmek ıcın bıle cok acı cekıyorum
O terletıyor sanki daha cok kitliyor gibi
Ben acilemi gitsem napsam dayanılacak gıbı degıl

Annemde de aynısı olmuştu fıtıkta. Hemen bir uzmanına gözükmelisiniz onlar uygun tedavi söylüyorlar. Fizik tedavi, cerrahi işlem vb.
5 6 ayda bır gun ıcınde kalcamdan bacagıma bır agrı gırer ve kendı kendıne gecer
Boyle devam etmez
Idrar yolu enfeksıyonunda oluyor boyle .
Oncekı hafta bogaz enfeksıyonu olmustu. Ondada kalkamadım 3 gun onda sırt kemıklerım ve parmak uclarıma kadar etlerım agrıyordu . Boyle kalcamdakı kemıkler degıldı

Bende oluyorum dönem dönem ve en son epey aģır geçmişti ağrıdan duramıyordum. Tedaviyle düzeldi. Belirtilerimiz de benzerdi. Batma özellikle ani gelişen batma hissi bende de fazlaca farkli bölgelerde oldu.
Alt karın bölgesi,kaburgaların altında ve yanlarında ağrı olabiliyor idrar yolu enfeksiyonunda ama ilaçlara rağmen geçmezse tekrar doktora gidin tabi ki.
Birde bol bol su için.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Cok tesekkurler 500 lük cıpro dıye bır antıbıyotık verdıler hala bır ıse yaramadı
Parol be kas gevsetıcı hocbıseye yaramadı zaten
Beklıyorum acı ıcınde
Şansıma benımde cocuklarında hastalıkları haftasonuna denk gelır
Özellerı aradım heryer kapalı
Cok sglun kalkamıyorum ambulans cagırcam galıba

Öncelikle gecmis olsun, enfeksiyon oldugunu dusunmuyorum. Tarif ettiginiz benzer agrilari ara ara bende yasiyorum lumbago*siyatik diye tanimlaniyor olabilir bel-popo kemikleri bazen de bacaklarima vuruyor. Aglayarak klozete otururdum, koltuktan kalkmak ya da yataga uzanmak zulum gibiydi. Doktor agrilarin icin igne yapabilirim ancak kilo ver, spora yuruyuse agriya ragmen devam et dedi. Kendi tavsiyeme gelince agir kaldirip cok is, temizlik yapmamak gerek.
Evet arastırdım onuda benzettım ,teshısı cok zor fılan dıyor
Ama kan be ıdrar testınde kanda enfeksıyon
Be ıdrarda enfeksıyon var dün tahlıl yaptırdım
Ve bu olay bohaz enfeksıyonunda fılan olmuyor
İdrar da enfeksıyon olumca meydana gelıyor
Belkıde tetıklıyor
Dedıgınız gıbı oturmak kalkmak tuv gıtmek ıskence
Gercı yatarkende kemıklerım sızlıyor gecmıyor
3 gun yatıcam dıyorum zamanın gecmesını beklıyorum ama dayanılcak gıbı agrı degıl cok kotu
Ortaoedımı norolojıyemı gıttınız

Kronik hale geldiyse mutlaka ürolojiye gidin, nedenini araştırmaları lazım. Böbrek taşı, kum gibi bişey olabilir.

X