kültürümüzün sonucu belli oldu dr.antibiyotik iğne verdi bu akşam başlıyoruz 5 gün yaptıracağız bakalım sonuç ne olacak.
en önemli belirtisi ateş midir yoksa sizce bebekler aylık kontrollerinde bunu da yaptırmalılar mı hiç bir belirti olmadan.. benim kızım da 3 aylık..
en önemli belirtisi ateş midir yoksa sizce bebekler aylık kontrollerinde bunu da yaptırmalılar mı hiç bir belirti olmadan.. benim kızım da 3 aylık..
benim oğlum 2 defa geçirdi ve ikisinde de ateş yapmadı.sadece kusma ve iştahsızlık görüldü..biz opr geçirdiği için 15 günde bir tahlil yapırıyoruz.ve diğer böbreğimizde grade 1-2 arası hidronefroz oldugu için koruyucu antibiyotik kullanıyoruz...
teşekkür ederim..dogru düzgün mama yediremiyordum çok iştahsızdı yediğinide çıkartıyordu.3-4 kez midesinde hiç bir şey kalmıycak şekilde kusuyordu.bazen özellikle anne sütü ile beslenen bebeklerde kusma normal sayılabiliyor.bu farklıydı anlaşılıyor zaten....Canım geçmiş olsun.. Kusma derken günde kaç kez kusuyordu.
teşekkür ederim..dogru düzgün mama yediremiyordum çok iştahsızdı yediğinide çıkartıyordu.3-4 kez midesinde hiç bir şey kalmıycak şekilde kusuyordu.bazen özellikle anne sütü ile beslenen bebeklerde kusma normal sayılabiliyor.bu farklıydı anlaşılıyor zaten....
sonuç iyi çıktı çok şükür geçmiş enfeksiyon, ayda bir idrar tahlili istedi dr.bizde sünnet düşünüyoruz bakalım martta yaşımız doluyor tekrar dr. görüşürüz.
oğluşum idrar yollarında enfeksiyon çıktı ve bu sabah 5 de apar topar acile gittik.ateş 38.8.kan,idrar tahlili yapıldı idrarda enfeksiyon çıktı birde kültür yapıldı sonucu 2 gün sonra alıcaz,ultrasonla böbreklerine ,mesaneye bakıldı bişey yok çok şükür bakalım kültürün sonucunu bekliyoruz maf oldu kuzum ara ara ateş geliyor çok üzülüyorum çoooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?