• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları İdrar yolu enfeksiyonu ve antibiyotik kullanan var mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melikeanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
530
3
46
İstanbul
Merhaba kizim 3aylik ve 1 haftadir meme emmiyor ve biberon da istemiyor istahsizlik basladi, ve kilo almamaya basladigi icin idrar testi yaptirdik iltihap cikti doktor zinnat antibiyotik almamizi soyluyor ama arastirdim onun icinde penisilin var daha once zinnat kullanan var mi acaba?peki penisilin bebegine Alerji yapan var mi? Veya idrar yolu enfeksiyonu olupta antibiyotik kullananlar neler kullandilar acaba? Cok canimiz sikildi yardimlarinizi beklioruz

Çok gecmis olsun benim kızım da oldu biz uç gün hastenede yattık antibiyotik siz geçmez zaten ama başka bir Dr a götürün sanırım Dr içinize sinmemiş guveneceginiz Dr bulun ve tedaviyi geciktirmeyin acil şifalar

[SUB][/SUB]
Çok gecmis olsun benim kızım da oldu biz uç gün hastenede yattık antibiyotik siz geçmez zaten ama başka bir Dr a götürün sanırım Dr içinize sinmemiş guveneceginiz Dr bulun ve tedaviyi geciktirmeyin acil şifalar

Yok doktorumuz iyi ama antibiyotik iyi mi cunku her doktor antibiyotik veriyor diye dusunuyOrum.

antibiyotik olmadan geçmez cidden ve ben o antibiyotiği hatırlıyorum annem en küçük kardeşimi emzirirken kullanıyordu...şimdi kardeşim 12 yaşında:))

Evet cok eski bi antibiyotikmis, su anda aliyoruz. İlk dozunu bugun 12de aldik bakalim simdilik reaksiyon gostermedi bakalim...

antibiyotik işe yaradımı bebeğin şimdi emiyor mu gelişmeleri yazmamışsın benim oğlumdada aynı problem çıktı bende 2 gündür zimaks kullanıyorum emmeyi reddediyordu bebğim...

Geçmiş olsun kızım 2 aylıkken sistit oldu ve suprax antibiyotik kullandık :( Çok geçmiş olsun antibiyotiğe başlamışsınız umarım şimdi iyidir (?)

geçmişolsun benim kızımdada enfeksyon oldu suprax kullandık 10 gün ama geçmedi dr bu sefer antibiyotik iğne verdi 10 tane çok şükür iğnelerle geçti inşallah birdaha olmaz

Arkadaşlar 47 günlük bebeğim var.İdrarında mikrop çıktı.Bunun için Suprax adlı şurubu kullanıyoruz.Tedbi
r amaçlı bende tahlil yaptırdım bende de enfeksiyon çıktı.Doktor bana Monurol Şase ve İnfex adlı 200 mg antibiyotiği verdi.Sabah Akşam kullanıyorum.Monurolu hamileliktede kullanmıştım onda sıkıntı yok.Fakat infexi kullandığımdan beri benim ve bebeğimin idrarı kokmaya başladı.Çok tedirginim.İlacı bırakmayıdüşünüyorum.Aranızda bu ilacıemzirirken kullanan varmı?

Back