idrar yolu enfeksiyonu ve adet gecikmesi?

hazel18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
252
103
selamlar günlerdir sürekli sıvı tuvaletim geliyor.10 dk da bi tuvalete gidiyorum hatta yaptgım anda yine tuvalet hissi yasıyorum .bu his hic gitmiyo bile diyebilirim ve tuvalet yaparken yaptıktan sonrada bikini bölgesi nin az üssünde cok feci bi yanma yasıyorum....galiba idrar yolu enfeksiyonuymus arastrdıgıma göre.bunun yanı sıra adetimde gecikti ilkkez.acaba alakası varmıdır ikisinin??....antibiyotık kullanmıyorum adet dönemimde oldugum icin.ama hala ne sancı var ne bişey .doktora gitsem antibiyotik vercek biliyorumda adet olayını cözemedim. acil yardım lütfeeeeen.

canm geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu aolmuşsun drye görünsn iyi olur sanırım fitil verecek

Acilen doktora gitmen lazım geçmiş olsun. Adet gecikmesinin bununla bir ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Korunmuyosan test yap. Bende ağır şekilde enfeksiyon geçirdim hala da geçmedi devam ediyo ama adet gecikmesi yaşamadım.

fitil falan değil
idrar yolu enfeksiyonu olmuş gibisin
verecek geniş spektrumlu bi antibiyotik
ve de antiseptik
içeceksin geçecek

ilaç önermeyi doğru bulmam teşhisin konulmuş olsa antiseptiğin adını verirdim 2 saatte yanmayı geçirir. doktora git ihmal etme ilerlerse nefrit olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…