İdrar yolu enfeksiyonu varken hamile kalınır mi

Hadi-bakalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
73
45
3
30
Kizlar oglum 4 yaşında ve dört yıldır korunuyorduk ikinci cocuga karar verdik ve korunmayı dört aydır bıraktık ve bi türlü hamile kalamıyorum bugünde çok sancim vardı Dr gittim tahlil felan yaptım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi ve böbreklerime kadar iltihaplanmiş antibiyotik verdi acaba bu yüzden mi olmuyor mu çocuk merak ettim deneyimli kadınlar dan fikir almak istiyorum

Doktorum bana enfeksiyonlu ortamda bebek tuyunmaz önce tedavi olmalısın demişti. Üstelik tamamen iyileşmeden gebelik düşünme gebelikte bu hastalık kötü olur da demişti..

Ben ben doktora gittim enfeksiyon vardı ilaçlar verdi içerken hamile olduğumu öğrendim

benim de aşırı enfeksiyonum vardı. böbrek taşı düşürdüm ondan sonra hiç bitmemişti zaten. antibiyotik kullandım 3-4 defa, hamilelik deniyorduk o sırada. tamamen enfeksiyon geçmemişti ama azalmıştı sanırım hamile olduğumu öğrendim ilaçlar bitince.

imkansız değil ama bebeğin tutunması zor olur demişti doktorum. ayrıca bebeğe de çok zararlı. gerçi hala bende tekrar ediyor ve ilaç kullanıyorum. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım sana ve isteyen herkese.

benim de aşırı enfeksiyonum vardı. böbrek taşı düşürdüm ondan sonra hiç bitmemişti zaten. antibiyotik kullandım 3-4 defa, hamilelik deniyorduk o sırada. tamamen enfeksiyon geçmemişti ama azalmıştı sanırım hamile olduğumu öğrendim ilaçlar bitince.

imkansız değil ama bebeğin tutunması zor olur demişti doktorum. ayrıca bebeğe de çok zararlı. gerçi hala bende tekrar ediyor ve ilaç kullanıyorum. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım sana ve isteyen herkese.
Çok saol canim tsk ederim. Bir türlü olmayınca bende enfeksiyondan olmadığı düşündüm oğluma hamile kalmadan öncede ciddi bi enfeksiyon geçirmiştim antibiyotik kullandıktan sonra hamile kalmıştım

Ben enfeksiyonla hamile kaldım ama ikisini birlikte öğrendim enfeksiyon ve bebek oldugunu yani hangisi önce hangisi sonra oluştu bilemeyeceğim yanlız bildiğim şu hamileliğim burnumdan geldi her ay mutlaka hastanede yattım sık sık nüks etti çalışamadım çok sancı çektim VS VS

Bende de vardı gecen hafta doktora gittim fitil ve ilaç verdi adetime 3 gün vardı ama gecti test yaptım pozitif ilaçları hemen bıraktım hala emfeksiyon varmı bi zararı olur mu bilmiyorum bayramdan dolayı hastaneyede gidemedim

Bende de vardı gecen hafta doktora gittim fitil ve ilaç verdi adetime 3 gün vardı ama gecti test yaptım pozitif ilaçları hemen bıraktım hala emfeksiyon varmı bi zararı olur mu bilmiyorum bayramdan dolayı hastaneyede gidemedim
Enfeksiyon zararliymis bebege ama sende şu an asiri yoktur canim bence. Yine de doktoruna gidince mutlaka söyle. Ben hamileyken de çok tekrarladi enfeksiyon. Ilac kullandim hamileyken yine. Ona gore ayri ilac verir eger enf devam ediyorsa

Back