- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Arkadaşlar ben sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum şu anda da enfeksiyonum var bunun için doktora gitmiştim bana fitille buscopan yazmıştı ama hiçbir faydasını görmedim geçmedi uzun sürdü ve ard arda tekrarladı bu enfeksiyonu geçirmek için ne yapabilirim korunmadıgımız için de antibiyotik içemiyorum. evlendigimden beri bu enfeksiyonlar peşimi bırakmadı ve nasıl oluyosa hep yumurtlama dönemime denk geliyor bunlar bu yaz ben soğan kürüne başlamıştım çocuk için o kürü içtikten sonraki yumurtlama dönemimde mantar enfeksiyonu geçirdim ilk defa ve 15 günde geçti enfeksiyonum çok ilerlemişti.acaba sogan küründen olmuş olabilir mi benim bildiğim rahimi temizler hamile kalmayı kolaylaştırır.sizce neden böyle oluyor
ve ilişkide çok ağrım oluyor yanmayla birlikte bir baskı hissediyorum.bu enfeksiyonlar yumurtlama dönemime denk geldiği için ağrı sızıdan eşimle birlikte de olamıyorum çocuk da çok istiyoruz.Böyle durumlar yaşayanlar varsa yazabilirler mi psikolojimi de b
ozmaya başladı artık durmadan tekrarlıyor.![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)