Arkadaslar gecen ay idrarda yanmayla uyandım bi baktim kan kan pıhtısı acile gittim hemen böbrek te tas varmı yok mu emin olamadı ultrasonu yapan kisi dr yok antibiyotik kullaniyosan su ic bol bol dedi suan yine aynı oldum ve daha siddetli acaba taş mi bu bel kismim agriyor midem bulaniyor üşüyorum titriyorum su iciyorum geçmiyo çok kötüyüm
Arkadaslar gecen ay idrarda yanmayla uyandım bi baktim kan kan pıhtısı acile gittim hemen böbrek te tas varmı yok mu emin olamadı ultrasonu yapan kisi dr yok antibiyotik kullaniyosan su ic bol bol dedi suan yine aynı oldum ve daha siddetli acaba taş mi bu bel kismim agriyor midem bulaniyor üşüyorum titriyorum su iciyorum geçmiyo çok kötüyüm
geçmiş olsun nasıl oldunuz? eşim aynı belirtiler ile taş düşürdü ama öyle böyle bir ağrı değil koca adam yere yuvarlandı sancıdan. poliklinik yok mu nerdesiniz
geçmiş olsun nasıl oldunuz? eşim aynı belirtiler ile taş düşürdü ama öyle böyle bir ağrı değil koca adam yere yuvarlandı sancıdan. poliklinik yok mu nerdesiniz
Acile gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi yine antibiyotik verdi bide toz olani verdi tek kullanımlık su tüketiyorum sürekli şuanda bi sorun yok auyu birakinca basliyor
Taşlar ultrasonda görünmeyebilir. Ben acilde ısrarım üzerine tomografi çekildi ve taşlar orda görüldü. Taşlardan dolayıda sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum taş enfeksiyonu tetikliyo yani
Merhabalar benimde sag tarafımda öyle bir agrı varki bıçak saplantısı gibi bir sızı var. Ve 8 kasımdan beri ishal mide bulantısı kusma yanma, var Dr. Gittik kan tahlili ve idrar tahlili yaptık. Birşey çıkmadı ultrason çektik bir şey çıkmadı ama sag böbrek tarafım çok agrıyor ve idrarımı yaparken yanma oluyor tam bitince rahim yerim agrıyo artık o agrıdan lekelenme tarzında hafif adet olmuş gibi kan geldi acaba taşmı kum mu döküyorum lütfen bilen yardımcı olabilir mi lütfen sürekli bol su ve limonlu su içiyorum ve idrar yolu içinde maydanoz suyu içecem birde kırk kilit otunun suyunu içiyorum. Lütfen benim gibi oln var mı yada bana. Bilgi verirmisniz çok agrım var