İdrar yolu enfeksiyonu mu böbrekler mi lütfen bilgisi olan yardımcı olsun

Betull63

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
161
52
13
31
Kızlar benim sorunum söyle 7 8 aydır çok ciddi stres donemi yasıyorum hala daha atlatamadım .son zamanlarda , bir bardak su içiyorum ama 2 misli idrar yapıyorum günde kırk kere tuvalete gidiyorum 10 dakika da bir tuvaletteyim az su dahi icsem çok su içmişim gibi geliyor idrar her seferinde çok yogun yapıyorum acaba böbreklerimi mi kaybediyorum ?? Kötü birsey çıkar diye İnan’ın doktora gitmeye korkuyorum

Okuyunca diyabet geldi direk aklima doktora gitmek zorundasınız sağlığınız için ertelemeyin

Okuyunca diyabet geldi direk aklima doktora gitmek zorundasınız sağlığınız için ertelemeyin
Aile de hiç şeker hastası Yok ne zaman ki bu stresi yaşamaya başladım günden güne daha beter hale geldim günde 40 kere idrar yapılır mı İnan’ın abartmıyorum ve her seffrinde sanki uzun saatler idrar yapmamışım gibi idrar yapıyorum

İdrar yolu enfeksiyonunda katlanılamaz bir acı olur, kaba tanımına göre jilet üstü işemektir.
Öyle olsa sanmıyorum dayanabileceğinizi.
Fazla idrara çıkmak, böbrek bozukluğu değil, mesaneyle alakalı bir sorun gibi geldi bana.
Kısa sürede doktora görünmeniz lazım.

Aile de hiç şeker hastası Yok ne zaman ki bu stresi yaşamaya başladım günden güne daha beter hale geldim günde 40 kere idrar yapılır mı İnan’ın abartmıyorum ve her seffrinde sanki uzun saatler idrar yapmamışım gibi idrar yapıyorum
Anladım ben idrar enfeksiyonunu sık geçiren bir insanım enfeksiyon olduğunda kasikta ağrı idrarda yanma hatta bazen yanmadan dolayi yapamamak damla damla gelmesi ve cok acı çekiyor insan inşallah ciddi birsey yoktur ama ihmal etmeyin

Enfeksiyon olsa idrarın rengi kokusu bile değişir, akıntınız var mı? Doktora gitmeyi ihmal etmeyin🙏🏻

Anladım ben idrar enfeksiyonunu sık geçiren bir insanım enfeksiyon olduğunda kasikta ağrı idrarda yanma hatta bazen yanmadan dolayi yapamamak damla damla gelmesi ve cok acı çekiyor insan inşallah ciddi birsey yoktur ama ihmal etmeyin
merhaba bende evleneli 2 bcuu ay oldu 3 kere enfeksiyon gecirdim gecmiyormu bu illet yaa:((( bide mantarla birlikte oldu bu sefer 1 haftadır cekiyorum resmen yine

merhaba bende evleneli 2 bcuu ay oldu 3 kere enfeksiyon gecirdim gecmiyormu bu illet yaa:KK43:(( bide mantarla birlikte oldu bu sefer 1 haftadır cekiyorum resmen yine
Valla çok zor geçiyor hele kışın sürekli enfeksiyon oluyor maalesef

Valla çok zor geçiyor hele kışın sürekli enfeksiyon oluyor maalesef
SİZ GECİREBİLDİNİZMİ BEN SMDİ EV YOGURDU YİYORUM KEFİRE BAŞLICAM DAHADA OLMAZSA SOĞAN KÜRÜ 2 HAFTADA Bİ BU ACI CEKİLMEZ 30 YASINDAYIM İLK DEFA YASIYORUM BÖLE BSYİ :(

SİZ GECİREBİLDİNİZMİ BEN SMDİ EV YOGURDU YİYORUM KEFİRE BAŞLICAM DAHADA OLMAZSA SOĞAN KÜRÜ 2 HAFTADA Bİ BU ACI CEKİLMEZ 30 YASINDAYIM İLK DEFA YASIYORUM BÖLE BSYİ :KK43:
Benim şuanda ağrım falan yok sadece bazı sabahlar lavaboya gitmek işkence oluyor yanma ve ağrı oluyor ama şimdi iyiyim ınsqllah sizinde bir an önce geçer :(

Benim şuanda ağrım falan yok sadece bazı sabahlar lavaboya gitmek işkence oluyor yanma ve ağrı oluyor ama şimdi iyiyim ınsqllah sizinde bir an önce geçer :KK43:
bnmde geciyor ama yine tekrarlıyor evli olmakda tetikliyor tabi ilişkşden sonra ortaya cıkması muhtemel allah bi an önce şifa versn artık ne deyim :(

bnmde geciyor ama yine tekrarlıyor evli olmakda tetikliyor tabi ilişkşden sonra ortaya cıkması muhtemel allah bi an önce şifa versn artık ne deyim :KK43:
Evet kesinlikle ilişki sonrası oluşan ağrı yanma sabahında gelen işkence gerçekten kötü bol su ve papatya çayı hazır şu için ayakları sıcak tutun ınsallah geçer 😞

Kızlar benim sorunum söyle 7 8 aydır çok ciddi stres donemi yasıyorum hala daha atlatamadım .son zamanlarda , bir bardak su içiyorum ama 2 misli idrar yapıyorum günde kırk kere tuvalete gidiyorum 10 dakika da bir tuvaletteyim az su dahi icsem çok su içmişim gibi geliyor idrar her seferinde çok yogun yapıyorum acaba böbreklerimi mi kaybediyorum ?? Kötü birsey çıkar diye İnan’ın doktora gitmeye korkuyorum
İlla diyabet olması gerekmez. Hormonal ya da başka nedenler olabilir. Kullandığınız bir ilaç var mı? Acilen Dr a gidin. Kötü şey olsa da erken tanı olur.

Back