idrar yolu enfeksiyonu lutfen bi bakın

nurflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
125
4
68
Bursa
Mrb canlarım bu gun kasık ağrısıyla doktora gittim idrar yollarımda enfeksiyon varmış, acaba hamile kalmamı engellermi lutfen yardım edin...ilaç falan verdi onları kullanıcam ama bitkisel bi tedavisi varmı acaba.... şimdiden tşkurler

bol bol su iç ve soğan kürü yapabilirsin..ibrahim saraçoğlu'na ait soğan kürü çok faydalı,iltihap falan kalmaz ve hamile kalmayı kolaylaştırır..

Ben çocukluğumdan beri idrar yolları enfeksiyonundan çok çektim, geçtiğimiz günlerdeyse ömrümün en kötü tecrübesini yaşayıp hastaneye zor yetiştim yine bu meseleden ötürü. Bitkisel bir tedavi konusunda malesef bilgim yok ama, antiseptik olarak Piyeloseptyl 50mg tablet tavsiye ederim, doktor bana bazen değişik bi antiseptik veriyor, Purinol filan hem tadı kötü (suda çözünüyor) hem de çok etkili olmadı bende. Ama söylediğim tablet idrara çıkarken yanmaları çok kısa sürede kesiyor.

Piyeloseptyl bu ilacı banada yazmış doktor cnm aldık bakalım inşallah faydasını görürüm

Piyeloseptyl bu ilacı banada yazmış doktor cnm aldık bakalım inşallah faydasını görürüm

Benim şimdiye kadar kullandığım antiseptiklerin arasında en kısa sürede etki gösteren Piyeloseptyl oldu, umarım siz de en yakın zamanda faydasını görürsünüz. Yalnız idrarın rengine hafif bir yeşilimsilik verebiliyor gözünüzü korkutmasın :)

tmm cnm korkmam saol Allah razı olsun ....Mesane duvar kalınlıgı 3 mmdir........mesane lümeninde internal ekojeniteler izlenmektedir(sistit)raporda boyle yazıodu mesane duvar kalıngılı acaba normalmi....bi bigisi olan varmı

Bol bol maydonoz yiyin ya da suyunu kaynatıp için derim.
Azıcık sızısını hissetiğiniz anda bunu yapmanız direk iltihabı söktürüyor.
Ben de yıllardır çekerdim bu illetten ama artık pamuklu iç çamaşırı, dar olmayan pantolonlar giyerek, böğürtlen çayı, maydonoz suyu içerek en aza indirdim diyebilirim.
Eskiden bir ilacı vardı, malesef 3 yıldır kaldırılmış.
Halbuki anında kesiyordu o bu acıyı, prunol etkisi yok demişler ama ben fazlasıyla gördüm, aksatmadan diğer ilacın yanında için derim.

saol cnm dediklerini yapıcam...dun doktor ilaç verdi içtim ama dünden beri bi değişiklik yok hala batma var....

offf kızlar ya hala ağrım var ilaçlar işe yaramadı sanırım ....((((((((((((((((((

bağdaş kurarken ya da bacak bacak ustune atmak için bacağımı oynattığımda muthış bı kasık ağrısıyla zıplardım..şimdi o geçtı şükür..
benım size bı sorum olucak..bu ıltıhap sızıntı şeklınde ıdrar kaçırmaya neden oluyor mu sızde? bı dönem yaşadımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…