Bendede idrar enfeksiyonu var am a pozitif ciktiginda hatta silikti bile ikinci cizgi ama simdi 24. Haftayz gebesindir onunla ilgsi yok o bchg yukseltmiyo ki baska degeri. YukseltiyoBöyle bişe yaşayan var mı şuan sonuç hüsran olabilir gebelik testi pozitif çıkıyor ama farklı bi akıntım var idrar yolu enfeksiyonu ndan şüpheleniyorum.
Onunla alakasi yok canım pozitif çıktıysa hamilesindir. Sadece hcg hormonuna bakiyo test. Testin resmini atarmisin bakalımBöyle bişe yaşayan var mı şuan sonuç hüsran olabilir gebelik testi pozitif çıkıyor ama farklı bi akıntım var idrar yolu enfeksiyonu ndan şüpheleniyorum.
Bu sonuç ne zaman çıkmıştı yani afedersiniz adetiniz geçmiş miydi veya ilişkinizin üstünden kaç gün geçmişti yardımcı olursanız sevinirimKızlar
Hayırlı olsun canım kan testiyle netleştirKızlar
Kürtaj oldum malesefHayırlı olsun canım kan testiyle netleştir
Çok teşekkür ederim peki öğrendiğinizde kaç haftalıktıAdetime beş gün vardıBluelive45
Ayyy geçmiş olsun canm ya çizgin baya netti kaç haftalıktıKürtaj oldum malesef
Mrb hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Idrar yolu enfeksiyonunuzda doktor ilaç mı verdi acaba, gebeliğe bir etkisi oluyor muCanım bnmde hamileyken test pozitif çıkmıştı ve kan vermeye gittim doktor hamilesin ama idrar yollarında enfeksiyon da var demişti bnce bu test çubuğunu etkilemez çünkü cubuk idrarda bulunan hcg hormonunu algılıyor enfeksiyon da hcg hormonu yok o yuzden kan verin bnce hamilesin
Çok teşekkürler canm ilaç kullanmadım.Gebeliğin 4.ayında enfeksiyon için ilaç vermişti doktorum,bol bol su içtim enfeksiyon baya azaldı sende bol bol su içMrb hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Idrar yolu enfeksiyonunuzda doktor ilaç mı verdi acaba, gebeliğe bir etkisi oluyor mu
Canım benim henüz gebelik yok istiyorum tabi. Bata 2 gün var dün normal idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı. Enfeksiyon var bariz belli idrarımda yanma var çünkü . Testi etkiler mi ki.Çok teşekkürler canm ilaç kullanmadım.Gebeliğin 4.ayında enfeksiyon için ilaç vermişti doktorum,bol bol su içtim enfeksiyon baya azaldı sende bol bol su iç
Bence etkilemez canim cubuk azda olsa hcg hormonu algıladığında hemen bir çizgi beliriyor bunun enfeksiyonla bi alakası olduğunu sanmıyorum.Geçmiş olsunCanım benim henüz gebelik yok istiyorum tabi. Bata 2 gün var dün normal idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı. Enfeksiyon var bariz belli idrarımda yanma var çünkü . Testi etkiler mi ki.