idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte.

eeee4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
1.123
1.826
83
35
Kızlar 10 haftalık hamileyim doktor idrar yolu enfeksiyonu var dedi tek kullanımlık fitil verdi kullanmalı mıyım sizcee

Tabi ki kullanmalısınız. Enfeksiyonun vereceği zarar ilacın vereceği zarardan kat be kat fazla. Bende de hamile kalmadan önce enfeksiyon vardı 4 haftalık hamileyken antibiyotik kullandım. Zaten verilen ilaçlar gebelikte zararı olmayan ilaçlar. Lütfen doktorunuza güvenin. Ihmal etmeyin enfeksiyon önemli.

kullanın bencede.
sonrasında da daha dikkatli olun.
ıslak kalmasın. her gün değiştirin çamaşırınızı.

Canım aynısı bana oldu doktor verdi kullandım ama benimki akıntı şeklindeydi bayağ fazlalaşınca gitmiştim
Bebeğe bir zararı yok

tabiki kullanın.İlerlerse erken doğuma neden oluyo.

Cok tesekkur ederim cevaplariniz için kullandım şimdi öyle bi sorunum yok ama inşallah tekrarlamaz yine.

bende beyaz renk akıntı var sizce normal mi? yoksa enfeksiyon vs olabilir mi? bu durumu yaşayan var mı?

Bende de vardı önceden mantar o yüzden korkuyorum yine olursa gebelikte sıkıntı yaratır mı acaba diye..

Doktora gittigimizde soralım ben mantarı geçirdim ama akıntı olayı kafamı karıştırıyor

Rahmetli annem yıllar evvel idrar yolları enfeksiyonundan tam 3 hafta hastahanede yattı. O bi ağrımaya başlarsa doğum sancısına yakın bir sancıyı günlerce çekersin. Ben de böbrek taşı düşürürken yakalandım ona hatırlamak istemediğim günlerdi. Doktoruna güvenemediysen başka doktora git ama tedavini sakın aksatma.

bende 8 haftalık gebeyim ve benimde idrar yolu enfeksiyonum varmış doktorum düşük ihtimali dedi bunu atlatan nasıl atlattı

bende 8 haftalık gebeyim ve benimde idrar yolu enfeksiyonum varmış doktorum düşük ihtimali dedi bunu atlatan nasıl atlattı
Antibiyotik kullandım ve her gün midem bulanana kadar su içtim sürekli lavaboya gittim. Sürekli idrar yapmak o enfeksiyonu atıyor. Doktorunuz ilaç vermediyse mutlaka başka doktora gidin. Hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler var.

Merhabalar.. 10+2 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktorum ve üresin saşe diye tek içimliki bir ilaç verdi kullandım fakat etkisi geçince tekrarladi bu sefer normal bir antibiyotik verdi enfexia 500 MG o da geçirmedi sizce ne yapmalıyım??

ben bugün son antibiyotiğimi yuttum, idrar yolu enfeksiyonu oldu çok şiddetli. enfeksiyonun zararı ilacın zararından daha büyük. antibyotik bebeğe geçiyor ama zarar vermiyor, fitil daha masum. mutlaka kullanın. enfeksiyon böbreğe ilerlerse herşey daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…